04 ian. 2023 | 15:58

Cum îţi dai seama dacă pisica ta chiar te iubeşte. Patru semne care arată clar că s-a ataşat de tine

Diverse
Cum îţi dai seama dacă pisica ta chiar te iubeşte. Patru semne care arată clar că s-a ataşat de tine
Cum îţi dai seama dacă pisica ta chiar te iubeşte. Patru semne pe care ți le oferă pentru a-ți demonstra că se simte bine în compania ta.

Animalele de companie apelează la diverse comportamente pentru a-și arăta aprecierea față de stăpânii lor. Cheia este să acorzi atenție detaliilor. Știi cum îţi dai seama dacă pisica ta chiar te iubeşte? În materialul de astăzi vom vorbi despre patru indicii care nu lasă loc de interpretare în astfel de cazuri.

Cum îţi dai seama dacă pisica ta chiar te iubeşte

Pisica, precum alte animale de companie, are propriul său mod de a-ți arăta că are încredere în tine și că te iubește. Poți să înțelegi sentimentele sale față de tine prin simpla analiză a comportamentului său. Dacă nu vrei să mai trăiești în dubii cu privire la felul în care te percepe, încearcă să îi deslușești reacțiile.

Este adevărat, pisicile au moduri diferite de a-și arăta afecțiunea și dragostea necondiționată. Există, însă, unele semnale ce sunt nelipsite în atitudinea animalului de companie, dacă te iubește. Specialiștii în domeniu au explicat cum se comportă pisica, dacă se simte, într-adevăr, confortabil în prezența ta.

Poate că ai o pisică acasă din simpla plăcere pentru feline sau poate că ți-ai cumpărat recent una datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce sănătății tale. Diverse studii au arătat că animalele de companie pot să reducă nivelul de stres și tensiune arterială, în cazul stăpânilor lor.

Revenind, însă, la subiectul principal al acestui material, îți vom explica, în rândurile de mai jos, care sunt cele patru indicii pe care ți le oferă pisica ta, atunci când te iubește cu adevărat.

Patru atitudini prin care pisica îți arată afecțiune

Un prim indiciu al faptului că pisica ta te iubește este faptul că își ridică coada în prezența ta. De obicei, coada pisicii este zbârlită când aceasta este nervoasă. În schimb, dacă o ridică răsucind-o, înseamnă că vrea să-ți spună că se simte bine în compania ta, spun specialiștii în comportamentul animalelor de companie.

Un alt semn de afecțiune din partea pisicii tale are de-a face cu modul în care te mușcă. Dacă te mușcă încet, în timp ce se joacă, ar trebui să te bucuri. În niciun caz să te panichezi. Totuși, ai grijă dacă acest tip de comportament devine, treptat, agresiv. S-ar putea să încerce să îți comunice ceva.

În cazul în care pisica ta te privește clipind încet, ai încă un motiv să te bucuri de faptul că te iubește. Specialiștii în analiza comportamentului animalelor spun că, dacă pisica ta te observă și clipește încet, este un mod al ei de a-și exprima dragostea față de tine, ca stăpân al său.

Pisicile își mai arată iubirea pentru stăpân și atunci când dor cu el. Așadar, dacă atunci când te odihnești pisica ta are obiceiul de a se așeza lângă tine, înseamnă că nu îi este teamă de nimic. Are toată încrederea în tine!

Digisport.ro
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB ar putea fi depunctată
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Filmul numărul unu pe Netflix. Povestea sa a captivat milioane de abonați
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Nelson Mondialu sta pe un munte de aur. Incredibile din ce a făcut avere "șefu la bani"
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Un celebru lanț de fast-food intră pe piața din România
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Asia Express sezon 7. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro