30 dec. 2022 | 08:11

CNN, gafă incredibilă, după moartea lui Pele. Ce fotografie a apărut pe ecran – FOTO

Știri generale
CNN, gafă incredibilă, după moartea lui Pele. Ce fotografie a apărut pe ecran - FOTO

Pele a murit joi, 29 decembrie, în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Toate marile televiziuni și-au întrerupt programul normal și au transmis vestea tristă. Jurnaliștii de la CNN au făcut o gafă foarte mare. Au ilustrat intervenția în direct a reporterului cu o poză în care apărea Abedi Ayew Pele, fost fotbalist în naționala Ghanei.

Jurnaliștii CNN, gafă uluitoare în ziua în care fotbalul și-a pierdut „Regele”

Pele a murit joi, 29 decembrie, la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, după 30 de zile în care medicii l-au îngrijit și în care au încercat să-i aline suferința. Vestea dispariției singurului fotbalist din lume care a câștigat de trei ori titlul mondial i-a întristat pe fanii sportului. Toate marile televiziuni au intrat în regim de „Breaking News” în momentul în care au anunțat tragedia.

La fel s-a întâmplat și la CNN doar că jurnaliștii de la prestigioasa televiziune americană au făcut o gafă foarte mare. În momentul în care reporterul Darren Lewis a intrat în direct pe fundal au rulat imagini cu Abedi Ayew Pele, fost jucător în naționala Ghanei care are în CV echipe precum precum Olympique Marseille, Lyon sau Torino. Iar aceste fotografii au fost pe ecran câteva minute bune, în toată perioada în care reporterul a vorbit despre decesul lui Pele, dar și când moderatorul a intrat în dialog cu un invitat.

Sigur că mulți dintre cei care au văzut momentul au ripostat și s-au întrebat cum este posibil ca la un post de televiziune atât de prestigios să fie posibilă o asenea gafă, într-un moment foarte delicat și trist.

Nu este prima oară când cei de la CNN fac o gafă legată de marele jucător brazilian. În martie 2014, show-ul „New Day”, difuzat de postul american, a răspândit pe Twitter o informație falsă, conform căreia Pele ar fi încetat din viață. Vestea a fost rapid infirmată de apropiații fostului jucător din naționala Braziliei.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Bianca Drăgușanu, tupeu maxim în trafic. Ceilalți șoferi au luat foc
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Noile reguli UE. Toată lumea le respectă
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro