10 dec. 2022 | 15:34

Prima vedetă care va merge la Survivor 2023. Cine va fi în echipa Faimoșilor din ianuarie

Monden
Prima vedetă care va merge la Survivor 2023. Cine va fi în echipa Faimoșilor din ianuarie
Cine sunt concurentii Survivor 2023

Celebra emisiune „Survivor România 2023”, prezentată de Daniel Pavel, va debuta la începutul anului viitor, la Pro TV. Tocmai s-a aflat cine va fi în echipa Faimoșilor. Fanii o vor putea vedea în cel mai așteptat show al momentului, formatul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă.

Concurenta surpriză de la Survivor 2023

„Survivor România 2023” este tot mai aproape de start, așa că toată lumea este nerăbdătoare să afle echipele care se vor duela. Prezentatorul competiției, Daniel Pavel, promite că este cel mai tare „reality game show”. Șase fete și șase băieți vor trece prin infern pentru a încerca să ajungă în marea finală, însă doar unul dintre ei va câștiga marele trofeu.

Cine sunt concurenții care au decis să lase confortul de acasă și să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a vorbi câteva secunde cu cei dragi? Ei bine, fan clubul emisiunii a anunțat prima vedetă din echipa Faimoșilor. Este o divă apetisantă, care dorește să-și testeze limitele la Survivor.

Cine face parte din echipa Faimoșilor

Printre cei care au spus „DA” provocării Pro TV se numără și Vica Blochina (47 de ani), cea mai controversată blondină din lumea mondenă. Gurile rele susțin că vedeta ar avea o relație cu Bănel Nicoliță (37 de ani).

Diva a stârnit multe controverse în showbiz,  după ce a fost, ani la rând, amanta lui Victor Pițurcă. În plus, în vară, Bănel Nicoliță și Vica Blochina au împărțit platoul de filmare de la „Splash! Vedete la apă”, concurs pe care fotbalistul l-a câștigat (10.000 de lei premiu). Se pare că între cei doi s-a înfiripat o relație amoroasă, deși ambii se limitează să spună că sunt doar prieteni.

Blonde sexy în competiția de la Pro TV

Patru blonde și o brunetă sunt deja confirmate pentru echipa Faimoșilor, potrivit fan clubului competiției de la PRO TV. Alături de Vica Blochina vor fi Maria Constantin (cântăreață, 35 de ani), Bianca Patrichi (fosta ispită de la „Insula iubirii”, sezonul 6), Ștefania Stănilă (gimnastă, 24 de ani) și Carmen Grebenișan (influencer, 30 de ani).

Când se dă startul „Survivor România 2023”? Iată ce a dezvăluit chiar câștigătorul sezonului din 2022, Alex Delea: „Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnu Dan citire… „Survivor România” începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro