12 nov. 2022 | 15:04

Cum arată fata lui Ilie Dumitrescu. Mayra are 17 ani și vrea să fie actriță FOTO

Monden
Cum arată fata lui Ilie Dumitrescu. Mayra are 17 ani și vrea să fie actriță FOTO
Cum arata fiica lui Ilie Dumitrescu la 17 ani

Ilie Dumitrescu este, fără îndoială, una dintre cele mai mari vedete ale fotbalului românesc, un reprezentant de seamă al Generației de Aur a sportului rege din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum arată fiica lui. Mayra este o adolescentă de 17 ani, extrem de frumoasă.

Fiica lui Ilie Dumitrescu vrea să devină actriță

Mayra Daria este fiica lui Ilie Dumitrescu din al doilea mariaj al fostului mare sportiv cu fostul model Letiția Badea, căsnicie ce a durat 13 ani, din 1994 până în 2007.

Frumoasa adolescentă în vârstă de 17 ani a moștenit atuurile fizice ale mamei sale și caracterului tatălui său, fiind o fată elegantă, sofisticată, inteligentă și cu înclinații artistice.

Deși nu a împlinit încă vârsta majoratului, Mayra știe foarte bine ce meserie vrea să aprofundeze. Și-a făcut planuri de viitor, hotărându-se să devină o actriță de succes. Adolescenta vrea să calce pe urmele fratelui său mai mare, Toto Dumitrescu.

Fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu, în vârstă de 24 de ani, și-a făcut demult debutul în cinematografie, jucând în producții de succes precum „Un pas în urma serafimilor”, „Dragoste și Design” și serialul de la Antena 1, „Adela”.

Deși are numai 17 ani, Mayra Dumitrescu ar putea oricând să-și facă debutul și în modelling, fiind o tânără frumoasă, cu dimensiuni ideale.

De asemenea, fiica lui Ilie Dumitrescu este extrem activă pe rețelele sociale, acolo unde-și ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, pozând în ipostaze surprinzătoare.

Câți copii ar avea, de fapt, Ilie Dumitrescu

Pentru că tot a fost Halloween-ul la sfârșitul lunii octombrie, Mayra nu a ratat ocazia de a se fotografia costumată în personajul Mia Wallace, interpretat de Uma Thurman în filmul Pulp Fiction, semnat de Quentin Tarantino.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit cu Letiția Badea din 1994 până în 2007, relația din care au rezultat copii săi, Ilie jr, zis și Toto, și Mayra. Fostul fotbalist al Generației de Aur mai are doi băieți, pe Sică și pe Dani din prima căsătorie, cu Nela, de care a divorțat în anul 1993.

Pe lângă cei patru copii legitimi, fostul mare fotbalist ar mai avea o altă fiică nerecunoscută, dintr-o relație din trecut. Elisabeta Nenciu are 33 de ani, este căsătorită și are 2 copii. Tânăra este stabilită de mai mulți ani în Copenhaga, capitala Danemarcei.

Digisport.ro
"La prima vedere, pare o glumă!" Secretarul general și contabilul-șef de la FRC ar fi primit premii mai mari decât David Popovici
Stirile PROTV
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă. „Așa cum am visat”. GALERIE FOTO
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
IMAGINILE care te vor lăsa cu gura căscată!! UITE cum arăta Dana Budeanu în trecut!
EVZ.ro
Ramona Olaru l-a maturizat pe Cătălin Cazacu. Ce spune motociclistul despre episodul cu înșelatul
Spynews.ro
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
PRO TV
În anii '80 făcea furori cu melodia „Maria Magdalena”. Cum arată acum Sandra, cântăreața din Germania care a fost căsătorită cu Mihai Crețu
Adevarul
Care este cel mai sănătos aliment din lume, conform științei. Este gratuit, dar românii nu-l cunosc
BZI.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Viva.ro
UNIC! Cum arată noua vilă a Alinei Pușcaș! A ales elemente de decor făcute pe comandă și comandate din străinătatea: ”Peretele meu a prins viață...”
Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cazul celor trei frați dați dispăruți: situația lor era în atenția autorităților. Tatăl lor, vizat de un ordin de protecție
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Impozit de 20 de euro pe cardurile de credit, pentru înarmare
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
Anunț trist despre Bruce Willis. Demi Moore a dat vestea: Este necesară o acceptare
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro