09 nov. 2022 | 10:12

Cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Joacă de peste 10 ani, ce are de gând să facă cu banii

Emisiuni TV
Cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Joacă de peste 10 ani, ce are de gând să facă cu banii
Loteria Română și reportul record la 6 din 49

Pe 3 noiembrie Loteria Română a avut extragerile la Loto 6 din 49. La acel moment era un report de peste 18,77 milioane de lei. La tragerile de joi, s-au acordat, conform Loteriei Române, peste 22.400 de câștiguri în valoare totala de aproximativ 1.500,000 de lei. Se pare că a fost o zi norocoasă pentru un român. Câștigătorul a 3,9 milioane euro la Loto 6 din 49, din județul Giurgiu, joacă de peste 10 ani. La ridicarea premiului, acesta a spus ce are de gând să facă cu banii.

Loteria Română și reportul record la 6 din 49

Ziua de 3 noiembrie 2022 a însemnat pentru un jucător la Loto cea mai norocoasă zi din viața sa. Conform informațiilor, românul care joacă de 10 ani, a avut inspirația de a pune bani pe exact numerele extrase joi.

Reamintim că numerele extrase joi la 6 din 49 au fost 30, 12, 25, 10, 1, 37. Așa cum spuneam în introducere, reportul pentru ziua de 3 noiembrie a fost de peste 18 milioane de euro, iar fondul total de câștiguri s-a ridicat la peste 19 milioane de lei.

S-a aflat cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49

Pe 4 noiembrie se afla că suma pusă în joc la Loto 6 din 49, 3, 9 milioane de euro, fusese câștigată, dar nu se știa cine era fericitul norocos. Azi s-a aflat cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Conform comunicatului emis de Loteria Română, câștigătorul este din județul Giurgiu și are 48 de ani. Românul a declarat că joacă la Loto de 10 ani și că de fiecare dată a sperat că va câștiga cu numerele puse în joc.

„În cursul zilei de astăzi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câştigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani şi ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificaţie personală.

Jucătorul a aflat că este marele câştigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenţie loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-şi ajuta familia. Câştigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câştiguri de categoria I, iar la Joker două câştiguri de categoria I.”, se spune în comunicatul emis de Loteria Română.

Biletul cu care a câștigat românul nostru a costat 21,50 lei, dar i-a adus un câștig enorm, de 3 milioane de euro. La extragerea de joi, 10 noiembrie, se anunță un report la 6 din 49 de 1.075.716,08 lei. Așa că baftă jucătorilor!

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Raed Arafat a dat alarma: Populaţia să îşi ia actele, banii, medicamentele şi să fie pregătită de viitură
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit un celebru milionar din România! A fost un tenismen profesionist. Dumnezeu să-l odihnească!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro