01 nov. 2022 | 09:31

3 zodii protejate de divinitate în luna noiembrie. Au parte de o iubire ca în poveşti şi vin bani de unde nu se aşteaptă

Social
3 zodii protejate de divinitate în luna noiembrie. Au parte de o iubire ca în poveşti şi vin bani de unde nu se aşteaptă
3 zodii protejate de divinitate în luna noiembrie. O vor duce bine pe plan romantic, precum și pe plan financiar.

3 zodii protejate de divinitate în luna noiembrie. Cu Luna în cuadratură cu Venus, nativii a trei semne zodiacale se vor bucura de un tranzit astrologic ce fie le va stimula relațiile romantice, fie le va aduce mai mulți bani. Cuplurile vor decide, în această perioadă, să renunțe la orgolii. Conexiunile la locul de muncă vor deveni mai ample și mai profunde.

3 zodii protejate de divinitate în luna noiembrie

Luna noiembrie reprezintă o perioadă a lecțiilor de viață. Nativii vor învăța lucruri despre ei, dar și despre ceilalți care le vor schimba perspectivele în sensuri pozitive. Efectele vor fi resimțite inclusiv pe termen lung, spun astrologii. Planeta Venus atrage frumusețea și simplitatea vieții exact în domeniile în care absentează.

Astfel, trei semne zodiacale se vor bucura de relații romantice frumoase sau, după caz, de o situație financiară mai prosperă. În această perioadă, nativii nu sunt agresivi, ci mai degrabă liniștiți. Nu tânjesc după atenție, ci lasă lucrurile să curgă în ritmul lor. Va fi o lună ușoară, din punct de vedere mental, pentru multe persoane.

Taurul, Fecioara și Scorpionul vor resimți din plin efectele tranzitului astrologic, potrivit horoscopului lunii noiembrie. Zodiile nu doar că vor reuși să dezvolte o relație amoroasă mai profundă, dar se vor bucura, după caz, și de încheierea unor parteneriate importante, din care vor câștiga sume semnificative de bani.

Nativii care vor avea noroc în dragoste

Taur. Dacă cineva te întreabă dacă relația ta este stabilă, i-ai spune că da. Chiar dacă nu e așa, nu trebuie să-ți faci griji. În viitorul apropiat, astrele se vor alinia și pentru tine. Persoana apropiată nu va pleca nicăieri. Pe parcursul lunii noiembrie vei reuși să dezvolți un alt nivel de conexiune cu partenerul sau partenera ta.

Din punct de vedere profesional, nu ai nevoi disperate. Însă Luna în cuadratură cu Venus va deschide unele uși de care ar trebui să profiți. Fie vei încheia unele colaborări importante, care te vor propulsa în carieră, fie vei câștiga sume de bani importante de unde nu te aștepți.

Fecioară. Luna noiembrie va fi o perioadă norocoasă pentru tine. Vei trăi clipe pline de speranță încă din prima zi. Deja ți-ai făcut planuri pentru tine și partenerul tău – și nici nu e de mirare. Chiar dacă nu ai discutat încă cu el sau cu ea, mai mult ca sigur va fi de acord cu propunerile tale.

După o lungă perioadă de instabilitate, te vei putea liniști și pe plan profesional. Nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu nimic. De îndată ce vei înțelege mersul lucrurilor, persoanele din jurul tău vor aprecia eforturile pe care le vei depune. S-ar putea ca la următorul salariu să primești o primă sau un bonus pentru sacrificiile realizate.

Toate eforturile urmează să fie răsplătite cu bani

Scorpion. Îmbrățișezi tăcerea dintre tine și partenerul tău ca pe o adevărată minune. Nu, nu e un lucru negativ. De multe ori nu este nevoie de cuvinte, ci doar de o singură privire pentru a te asigura că cel de lângă tine știe că îl iubești. Relația în care ești implicat se va așeza cât mai repede. Toate furtunile vor trece și vei reuși să fii, din nou, liniștit.

Citește și: Zodiile protejate de aură divină în 2023. Vor avea un an de poveste

Ești norocos sau norocoasă și din punct de vedere financiar. Ești capabil să faci tot ceea ce îți propui, iar șefii de la locul de muncă au remarcat încă de la început asta. Chiar dacă luna octombrie a fost un dezastru pentru tine, toate compromisurile îți vor fi răsplătite.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro