31 oct. 2022 | 18:30

Testul de vedere pe care mulţi îl pică! Găseşte litera din imagine în 3 secunde

Diverse
Testul de vedere pe care mulţi îl pică! Găseşte litera din imagine în 3 secunde
Testul de vedere pe care mulţi îl pică. Tu poți să găsești litera ascunsă, în timpul limită de trei secunde?

Testul de vedere pe care mulţi îl pică. Ai mers în ultima jumătate de an la un control medical, pentru a verifica starea ochilor tăi? Îți recomandăm să o faci. Până atunci, însă, îți punem la dispoziție un test cu ajutorul căruia poți verifica dacă ești agil, din punct de vedere al percepției unei imagini. Tot ce trebuie să faci este să găsești litera ascunsă de buline.

Testul de vedere pe care mulţi îl pică

Ești de părere că ai o vedere foarte bună? În acest caz, testul de atenție pe care ți-l vom prezenta astăzi nu ar trebui să-ți ridice probleme. Unii internauți spun că ilustrația cu ajutorul căreia îți poți testa capacitatea optică este o adevărată provocare pentru creier. Nu toți au reușit să o deslușească.

Testul de vedere de astăzi este, practic, o ilustrație cu buline de culoare mov. O poți vizualiza în galeria FOTO. Atenție, însă! În galeria articolului sunt încărcate două imagini diferite. Primul material reprezintă testul de vedere. Al doilea material îți oferă răspunsul la problema adresată. Nu-ți fura singur căciula.

Analizează cu atenție imaginea cu buline mov. Ce trebuie să faci este să descoperi o literă conturată de figurile din ilustrație. Nu ai la dispoziție tot timpul din lume, din păcate. Dacă ești convins că ai vederea bună, ar trebui să oferi răspunsul corect în maximum trei secunde. O parte dintre utilizatori au deslușit imediat imaginea. Alții au dificultăți în a o descifra.

Testul de vedere de astăzi îți poate oferi o altă perspectivă asupra stării de sănătate a ochilor tăi. În cadrul unui control medical complet, specialistul va trebui să te supună și unui test de vedere colorată. Medicul îți va arăta mai multe imagini sau buline colorate. Acestea pot ascunde, de exemplu, numere în culori diferite.

Ai găsit litera ascunsă de bulinele mov?

Testul realizat de specialistul în oftalmologie este, într-o oarecare măsură, asemănător cu cel pe care ți l-am prezentat. Persoanele care au deficit de culoare s-ar putea să nu remarce numerele sau literele ascunse de buline. Îți recomandăm să faci, periodic, un control oftalmologic pentru a-ți verifica vederea.

Ai reușit să descoperi litera ascunsă de bulinele mov? Au trecut deja mult peste trei secunde. Testul de vedere în cauză a ajuns viral pe internet. Mulți utilizatori online s-au declarat nedumeriți de ceea ce ascunde, de fapt, imaginea misterioasă. Îți vom da un indiciu: litera este conturată de buline cu nuanțe colorate ușor diferit față de restul.

Citește și: Testele simple pentru a vedea cum funcționează simțurile. Ce să faci pentru echilibru, vedere și auz

Dacă nu ai reușit să descifrezi litera din ilustrație, îți recomandăm să accesezi cel de-al doilea material încărcat în galeria FOTO a articolului. În partea stângă a ilustrației vei putea remarca litera „B”. Este cea pe care o căutai.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro