29 oct. 2022 | 22:50

Zodiile protejate de aură divină în 2023. Vor avea un an de poveste

Horoscop
Zodiile protejate de aură divină în 2023. Vor avea un an de poveste
Zodiile protejate de aura divina in 2023. Vor avea un an de poveste

Anul 2023 aduce vești bune pentru câteva dintre zodiile horoscopului european. În timp ce unii nativi vor avea de suferit din cauza problemelor la job și în viața amoroasă, alții se vor bucura de noroc și belșug în toate aspectele vieții lor. Verifică, mai jos, dacă te numeri printre cei aleși.

Top 5 zodii protejate de astre în 2023

Taur

Deși 2022 a fost dificil pentru tine, anul viitor promite să aducă vești bune și multe realizări pe plan profesional.  În prima parte a anului 2023, vei remarca o schimbare în bine, dar trebuie să ai răbdare.

Anul 2023 va fi anul nativilor din zodia Taur. Vei primi o mărire de salariu și vei fi avansat la actualul loc de muncă și ți-ai putea întâlni sufletul-pereche. Unii nativi își vor cumpăra o casă.

Rac

În 2023 te așteaptă multe surprize plăcute, iar pe plan personal s-ar putea să ai parte de o schimbare majoră. Unii nativi din zodia Rac s-ar putea trezi cu o cerere în căsătorie, în timp ce alții ar putea deveni părinți în 2023.

Deși vorbim de etape ce presupun o responsabilitate imensă, nativii Rac sunt persoane mature, echilibrate, pragmatice și familiști convinși, motiv pentru care se vor descurca de minune.C

Citește și Horoscop 30 octombrie 2022. Zodia care va primi o nouă lovitură la locul de muncă

Fecioară

Și pentru zodia Fecioară se anunță schimbări importante pe mai multe planuri. Vrei să te aventurezi în proiecte și provocări noi, pe plan profesional.

Îți pui toate resursele, timpul și energia într-o afacere, în 2023, care se dovedește a fi profitabilă. Vei avansa în carieră și te vei bucura de belșug și noroc.

Pe plan personal, în 2023 nativii din zodia Fecioară vor călători mai mult și se vor bucura de fiecare experiență în parte, alături de partenerul de viață.

Balanță

Ai muncit din greu în ultimul an, iar în 2023 vei culege roadele eforturilor tale. Astrele sunt în favoarea ta, astfel încât vei avea parte de succes în toate planurile pe care ți le vei stabili.

Nativii care vor să își schimbe locul de muncă vor găsi job-ul ideal pentru ei, care să le aducă satisfacții pe plan financiar. În viața personală, cei care sunt singuri vor avea șansa de a-și întâlni marea dragoste.

Deși nu crezi în suflete pereche, ești convins că vei cunoaște un partener potrivit pentru tine în anul care vine.

Citește și Zodiile care fac cei mai mulți bani în noiembrie 2022. Norocul ține toată luna

Săgetător

Vești bune pentru nativii din zodia Săgetător. Anul 2023 îți aduce noroc și belșug pe plan profesional. Ai încredere în forțele proprii, așa că nimic nu te poate împiedica să obții tot ce îți dorești.

Pe plan profesional ești extrem de echilibrat. La job domnește armonia, te înțelegi foarte bine cu toată lumea. În noul an vor da dovadă de mai multă maturitate, așa că ieșirile impulsive vor fi ceva de domeniul trecutului.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro