26 oct. 2022 | 19:17

Testul de inteligență care arată cât de atent ești la detalii. Găsești numărul greșit în 15 secunde?

Știri generale
Testul de inteligență care arată cât de atent ești la detalii. Găsești numărul greșit în 15 secunde?
Test de inteligență: trebuie să găsești numărul greșit.

Testul de astăzi îți arată cât ești de atent la detalii. Acesta te ajută să îți verifici IQ-ul și să te distrezi în timp ce reușești să găsești răspunsul corect pentru unele probleme. Trebuie să găsești problema din numărul dat. Specialiștii susțin că oamenii inteligenți nu au nevoie de mai mult de 15 secunde de gândire. Ai mai jos câteva indicii în cazul în care nu reușești să rezolvi problema. E nevoie de multă atenție.

Test de inteligență: găsește numărul greșit

Testul prezentat astăzi te ajută să te evaluezi și să vezi dacă ești inteligent și atent la detalii. Încearcă să găsești greșeala care se ascunde undeva în numărul din imagine. Nu este indicat să trișezi și să depășești timpul pe care îl ai la dispoziție pentru rezolvarea problemei.

Acest joc este potrivit pentru creierul tău. Specialiștii recomandă ca părinții să facă des astfel de teste alături de copii pentru a le antrena mintea. În modul acesta ei se vor distra și vor învăța să fie atenți la detalii. Este nevoie să găsești greșeala din interior.

O minte activă poate rezolva ghicitoarea în doar 5 secunde. Trebuie să te uiți cu atenție la imagine și la cifre. Un indiciu este să privești mai mult primul rând. Unii au crezut că este o provocare foarte ușoară, dar nu au putut să găsească răspunsul corect în timpul dat.

Care este răspunsul corect?

Oamenii care au identificat eroarea rapid sunt clar foarte inteligenți. Ai mai jos și imaginea cu cifrele în ordine și greșeala încercuită cu roșu. O să observi cum cifra 8 este întoarsă invers, iar bucla de jos este mai mică decât cea de sus.

Logica din spatele testului este că mintea știe că există o eroare, apoi se focusează pe zona unde crede că este greșită. Mulți oameni se opresc la acest pas, iar doar cei cu un IQ ridicat pot să găsească răspunsul.

Unele persoane au văzut că cifrele sunt în ordine crescătoare și sunt scrise corect, așa că au renunțat la provocare. Detaliul ține de tiparul lor și de felul în care sunt scrise.

Alte teste de inteligență rapide

Probleme

1.Un plic și o ștampilă costă în total 1,1 euro. Primul valorează cu 1 mai mult decât al doilea. Cât este asta ?
2.Dacă cinci mașini durează cinci minute pentru a crea cinci bile . Cât timp vor dura 100 de roboți pentru a face 100 de bile?
.Într-un lac există un petec de frunze de stejar. În fiecare zi își dublează dimensiunea. Dacă este nevoie de 48 de zile pentru a acoperi întreaga suprafață a apei, cât timp va dura pentru a acoperi jumătate din apă?

Soluții

1.Dacă plicul costă X și ștampila costă 1 mai mult, atunci: X+1, deci de exemplu: hârtie + plic = X + (X+1) = 1,1. Astfel 2X +1= 1,1 și 2X =1,1. X= 0,05.
2.Dacă cinci mașini pot face cinci bile , înseamnă că fiecare dintre ele face una în același timp , deci dacă sunt 100 care produc bile, pot face 100 în aceleași minute.
3.Plasturele durează 47 de zile pentru a acoperi jumătate din lac. Dacă își dublează dimensiunea de fiecare dată când merge mai departe, pentru a ști când îl acoperă trebuie să te gândești dacă a fost complet acoperit în ultima zi . Scădeți jumătate din aceasta și o aveți deja pe cealaltă.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro