14 oct. 2022 | 08:45

Kate Middleton şi William, întâlnire de gradul 0 cu Meghan şi Harry. Prinţii de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite

Știri generale
Kate Middleton şi William, întâlnire de gradul 0 cu Meghan şi Harry. Prinţii de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite
Kate Middleton si William, intalnire cu Meghan si Harry

După funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton și William ar urma să aibă o nouă întâlnire „de gradul 0” cu Meghan și Harry. Prinții de Wales se pregătesc pentru călătoria în Statele Unite ale Americii. Când va avea loc și ce alte informații au apărut în spațiul public despre o viitoare reuniune a celor patru.

Kate Middleton și William se pregătesc pentru o nouă întâlnire cu Meghan și Harry

După ani de separare și acuzații, moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a readus împreună pe cei doi frați. Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit pentru a vedea omagiile aduse de oameni fostului monarh în fața Castelului Windsor.

Apariția celor patru a fost un adevărat eveniment, puțini crezând că vor mai accepta vreodată să se afișeze împreună. Se pare că o altă reuniune este posibilă în viitorul foarte apropiat.

Kate Middleton și William ar urma să aibă o nouă întâlnire „de gradul 0” cu Meghan și Harry până la finalul acestui an. Prinții de Wales vor călători în Statele Unite ale Americii, în luna decembrie, pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot 2022, la Muzeul Prezidențial John F. Kennedy din Boston, Massachusetts.

Câteva zile mai târziu, Harry și Meghan Markle vor fi în New York, la Gala Premiilor Ripple of Hope, în cadrul căreia vor fi laureați de organizația Robert F Kennedy pentru Drepturile Omului pentru munca pe care o desfășoară prin intermediul Fundației Archewell. Pe lângă ducii de Sussex, va fi onorat și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Curaj moral”

Potrivit unor zvonuri ce au apărut în spațiul public, cele două cupluri ar urma să se întâlnească în timpul vizitei în SUA a Prințului și Prințesei de Wales.

Premiul ce va fi acordat Ducilor de Sussex se oferă personalităților importante din politică, mediul de afaceri sau divertisment care și-au dovedit devotamentul față de cauza schimbării sociale și au participat la promovarea și ajutarea principiilor de echitate, justiție și drepturi ale omului.

„Ei întruchipează tipul de curaj moral pe care tatăl meu l-a numit cândva „singura calitate esențială, vitală pentru cei care caută să schimbe o lume care cedează cel mai dureros schimbării”, spune președintele organizației, Kerry Kennedy.

În trecut, premiul a fost câștigat de numeroase celebrități, dar și de lideri de la Casa Albă precum: Bill Clinton, Barack Obama, Joe Biden și Kamala Harris.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro