13 oct. 2022 | 19:20

Banca din România care dă lovitura cu această noutate pentru clienţi. Se întâmplă totul în doar 4 secunde!

Economic
Banca din România care dă lovitura cu această noutate pentru clienţi. Se întâmplă totul în doar 4 secunde!
Ce banca din Romania trece la platile instant

Banca din România care dă lovitura cu această noutate pentru clienţi. Se întâmplă totul în doar 4 secunde! Banca s-a alăturat unui grup de instituții financiare care fac asta pentru clienții lor. Ce face banca pentru clienți, cum le ușurează viața, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Încă o bancă se alătură grupului instituțiilor financiare care fac plăți instant. Despre ce bancă este vorba

Încă o bancă s-a alăturat grupului de bănci care furnizează plăți instant clienților lor, indiferent de oră sau de zi. Banca care le va ușura clienților modalitatea de a face pălăți instant este Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo.

Astfel, Intesa Sanpaolo Bank este cea de-a 9-a bancă din țara noastră care pune la dispoziția clienţilor săi posibilitatea de a face plăţi instant. Plățile pot fi efectuate în doar circa 4 secunde şi în limita a 50.000 de lei, condiția principală fiind ca transferul să se facă către un cont deschis al unei bănci care oferă acest serviciu.

Astfel, în grupul băncilor care fac plăți instant, în doar 4 secunde, se regăsesc:

-Banca Transilvania,
-CEC Bank,
-Libra Internet Bank,
-Banca Comercială Română,
-Patria Bank,
-Vista Bank,
-Raiffeisen Bank
-BRD.

Plata instant, noul standard de plată

„Posibilitatea de a transfera bani în timp real, oricând, inclusiv în afara orelor obișnuite de program, în deplină siguranță, către alte bănci din România, va fi curând noul standard de plată. Serviciul este disponibil pentru plățile în lei efectuate prin intermediul aplicației Internet Banking I@Bank”, a spusDan Sandu, Director General Intesa Sanpaolo Bank.

Avantajele plăților instant

Cu ajutorul plăților instant, românii pot trimite și primi plăți electronice oricând și oriunde s-ar afla. Plăți instant se pot face și de pe pe telefonul mobil, care sunt la fel de rapide și comode precum cele în numerar. Spre exemplu, atunci când se împarte nota de plată pentru o cină la restaurant cu colegii sau când se împrumută niște bani unui prieten sau cuiva apropiat.

De asemenea, în comerțul electronic, plata instant elimină pentru comercianții online riscul de a nu primi suma cuvenită, întrucât autorizarea livrării bunurilor și serviciilor poate fi ușor sincronizată cu făcutul plății. Plata instant are avantaj și la plățile între firme, acestea îmbunătățind fluxul de numerar, facilitează gestionarea fondurilor, reduc întârzierile la plată și accelerează plata facturilor.

Nu în ultimul rând, conform legislației UE, toți cetățenii europeni au dreptul de a deschide un cont de plăți cu servicii de bază, indiferent de situația lor financiară sau de locul de reședință.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Randi, prima reacție după răspunsul IML: Am refuzat să fac testul
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro