13 oct. 2022 | 15:43

Locul din România în care poţi cumpăra o casă cu 1.000 de euro. Priveliştea e de vis, mai rar aşa ceva la bani puţini

Social
Locul din România în care poţi cumpăra o casă cu 1.000 de euro. Priveliştea e de vis, mai rar aşa ceva la bani puţini
Unde se pot cumpara case doar pe 1000 de euro

S-a aflat care este locul din România în care poţi cumpăra o casă cu 1.000 de euro. Priveliştea este de vis, mai rar poți întâlni aşa ceva la bani puţini. Așadar, unde trebuie să cauți o casă cu bani foarte puțini, vezi în rândurile de mai jos ale articolului.

Locul din România unde casele sunt date și pe gratis. Care sunt condițiile

În contextul în care toate prețurile au sărit în aer, fie că vorbim de facturi, fie de alimente, carburanți…etc, există un loc în România unde casele se dau foarte ieftin, iar unele se dau chiar gratis. Totul a ieșit la suprafață după ce un român a scris pe Facebook ce a făcut.

Bărbatul și-a cumpărat casa foarte ieftin, astfel că și-a permis să și-o mute în Cluj, acolo unde, de fapt, locuia. Casa, binențeles era de lemn. Astfel, s-a aflat că prețul caselor de lemn vechi din Maramureș sunt foarte mici, după ce bărbatul le-a cerut sfatul internauților de pe pagina socială vizavi de amenajarea casei.

Bărbatul s-a documentat mult până să facă pasul

„Vreo doi ani până la aceste poze, doar ne-am documentat despre ce înseamnă să muți o casă de lemn, să o reconstruiești păstrându-i frumusețea dată de mâna omului și în același timp să o aduci la nivelul de confort pe care viața actuală îl cere.

Am făcut câțiva pași, mai avem încă mulți, postez aici poate să inspir pe alții și în același timp sa primesc din partea voastră idei și soluții, mai ales în ce privește interiorul. Am găsit casa pe care o visam în Maramureșul istoric, în Bârsana. Stejar cioplit. Tot în Maramureș am găsit și oamenii potriviți cu care lucrez în toate etapele. Releveu, expertiza pe rezistență, desfăcut, transport în județul Cluj, construcție”, a scris bărbatul pe pagina socială.

Internauții, foarte curioși de preț

Astfel, internauții, intrigați de acest fapt, s-au interesat la bărbat cât a dat pe casă. Acesta a spus care sunt prețurile în zonă, precizând că sunt unii proprietari care le dau și pe gratis.

Casele sunt vândute ca atare, fără teren, iar cel care o cumpără trebuie să și-o demonteze și să o transporte acolo unde are terenul disponibil. Trebuie precizat că transportul unei astfel de case se ridică la câteva mii de euro.

Tradițiile ar trebui duse mai departe

„Prețul caselor pornește de la 1000 euro, sunt oameni care le dau și gratis ca să scape de ele. Evident că prețul diferă în funcție de mărimea și detaliile casei. Nu înțeleg oamenii care nu vor să dea mai multe detalii și altora, sunt oameni care cred că așa ceva costă o avere și visul rămâne doar la stadiul de vis, însă nu e deloc așa. Așa credeam și eu până acum ceva vreme.

Câți bani se cheltuie cu relocarea

Consider că ar trebui să ne încurajăm și să promovăm meșterii care duc tradițiile mai departe. Dacă va doriți cu adevărat, acel vis devine realitate. Da, relocarea costă minim 5000 euro (depinde de meșter, de mărimea casei, plus transport) Intrați pe grupul Ambulanța căsuțelor bucovinene și cu siguranță veți găsi o minune de casă dacă chiar vă doriți, consider că aceste bijuterii chiar merită toți banii”, a comentat o persoană.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Kylie Minogue a anunţat un nou turneu. Fanii vor avea parte de surprize mari
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro