10 oct. 2022 | 10:12

Dmitri Medvedev, mesaj halucinant adresat lui Vladimir Putin. Pe cine este îndemnat liderul rus să ucidă fără milă

News
Dmitri Medvedev, mesaj halucinant adresat lui Vladimir Putin. Pe cine este îndemnat liderul rus să ucidă fără milă
Dmitri Medvedv și Vladimir Putin Sursă foto: The Globe Post

O explozie puternică a avut loc, sâmbătă, pe podul Kerci, construcția făcând legătura între Rusia și peninsula Crimeea. În urma evenimentului devastator, o mare parte din pod a fost distrusă, iar serviciile rusești au afirmat că dezastrul ar fi fost provocat de un camion-capcană, care ar fi fost detonat. În urma atacului, Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, a transmi un mesaj oficial către Vladimir Putin, prin care îi oferă soluții de rezolvare a conflictului.

Vladimir Putin, reacție acidă după distrugerea podului

În cursul dimineții de sâmbătă, podul care face legătura între Marea Neagră și Marea Azov a fost zguduit de o explozie puternică, care a generat o adevărată „ploaie de foc”. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, fiind afectată zona rutieră a podului. Mai mult, explozia a antrenat incendierea a șapte cisterne feroviare ce se îndreptau spre Crimeea, a anunțat comitetul antiterorist rus, potrivit Agerpres.

În urma atacului asupra teritoriului ce aparține Rusiei, Vladimir Putin a condamnat în termeni duri explozia de la podul Kerci, acuzând servciile secrete ucrainene pentru incident.

„Nu avem niciun dubiu că acesta este un atac terorist care vizează distrugerea infrastructurii critice a Federaţiei Ruse. Iar autorii, executanţii şi creierul operaţiunii sunt serviciile secrete ale Ucrainei”, a transmis Vladimir Putin în timpul unei întâlniri cu şeful Comisiei de anchetă din Rusia.

Informația a fost confirmată de șeful comisiei, Alexandr Bastrikin, care a întărit afirmațiile liderului rus, susținând că serviciile secrete ucrainene și cetățenii ruși din alte țări au contribuit la acest „atac terorist”. Acesta a transmis informații despre camionul-capcană care ar fi fi provocat explozia, precum și depsre persoanele care ar fi fost implicate în organizarea acestui atac.

Dmitri Medvedev, apel la răzbunarea lui Vladimir Putin

În urma atacului pe care Ucraina îl promisese de multă vreme, fostul președinte rus, Dmitri Medvedev i-a transmis lui Vladimir Putin să răzbune atacul terorist asupra podului simbol, ucigându-I pe vinovați.

Recent, a fost publicat în cadrul unui interviu scris pe canalul Telegram al lui Fridrikhson, mesajul lui Medvedev pentru actualul lider rus, afirmând că Rusia trebuie să răzbune această crimă printr-o altă crimă a vinovaților, numiți „teroriști”.

„Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct terorişti, aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii. La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”, a transmis agenția de stat TASS, citată de News.ro.

În continuare, vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, a reiterate faptul că acest atac a fost organizat de Ucraina, fiind adunate dovezi clare în acest sens.

„A fost un act terorist şi un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate datele şi au fost trase concluzii”, a concluzionat Medvedev.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Noroc și belșug pentru patru zodii. Luna noiembrie va fi memorabilă pentru ele
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se verifică banii românilor. S-a dat ordinul în România. Se pune impozit de de 70%
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro