02 sept. 2022 | 22:04

Pisica ta te trezește în fiecare dimineață? Soluțiile care te ajută să scapi de problemă

Utile
Pisica ta te trezește în fiecare dimineață? Soluțiile care te ajută să scapi de problemă
Ce poți să faci dacă pisica ta te trezește dimineață?

Stăpânii de pisici trebuie să fie foarte atenți la gesturile felinelor și la momentul în care își schimbă atitudinea. Acestea comunică mai ales prin anumite activități. De asemenea, pe cealaltă parte poți și tu să le schimbi programul sau să le obișnuiești altfel decât în mod normal pentru o bună conviețuire în casă alături de prietenii necuvântători. Cu siguranță mulți stăpâni au întâmpinat scenariul crunt în care micuțele s-au trezit prea devreme și au avut nevoie de atenție. Există soluții simple și pentru această problemă. Iată cum trebuie să procedezi!

Ce poți să faci dacă pisica te trezește în fiecare dimineață: soluții simple pentru stăpâni

Mulți din oamenii care dețin animale susțin că pisicile sunt cele mai pretențioase și mai puțin iubitoare. Cu toate astea, obiceiurile sunt diferite de la un animăluț la altul.

Sigur dacă ai măcar o pisică acasă te-ai trezit cel puțin o dată dimineața după ce ea nu a mai putut să doarmă și ți-a cerut insistent atenția.

Nu trebuie să te superi pe ea și să îți schimbi atitudinea pentru că felina va observa asta imediat și nu va mai putea avea aceeași conexiune cu tine. Trebuie să iei la cunoștință motivele pentru care o pisică face asta.

Motivele sunt chiar foarte simple, iar dacă ești atent la comportamentul pisicii cu siguranță o să îți dai seama de ce și când are nevoie. Ele sunt chiar niște animale simple, dar care au nevoie de toată energia ta.

Cum poți să rezolvi problema?

Le este foame: de cele mai multe ori nu consumă destulă hrană pe timpul zilei și după ce adoarme stomacul începe să o trezească din ce în ce mai devreme. Rezolvarea este să ai grijă la porțiile pe care i le oferi și să îi dai să mănânce de mai multe ori ziua sau înainte de culcare să îi oferi o gustare satisfăcătoare.

Nu au o rutină: poate puțini știu, dar menținerea unei rutine regulate a fost asociată cu niveluri reduse de stres la pisici. Este indicat să păstrezi orele fixe de masă, ore de joacă și ore pentru îngrijire aproape de finalul zilei.

Nu își consumă energia: multe dintre feline aleg să doarmă pe parcursul zilei, mai cu seamă dacă stăpânul este plecat la locul de muncă. Ele își doresc atenția ta în special când simt că te-ai fi odihnit. Rezolvarea este simplă: încearcă să îi consumi energia înainte de somn. Lasă jocuri prin casă care să îi atragă atenția.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro