21 aug. 2022 | 15:25

De ce să pui o jumătate de lămâie cu pastă de dinți în mașina de spălat rufe. Secretul gospodinelor pricepute, e genial

Utile
De ce să pui o jumătate de lămâie cu pastă de dinți în mașina de spălat rufe. Secretul gospodinelor pricepute, e genial
Pune o jumătate de lămâie și pastă de dinți în mașina de spălat.

Ziua de curățenie este una agitată întotdeauna. Gospodinele încearcă să țină pasul cu schimbările care vin mereu în casă, noile achiziții, dar și obiceiurile celor din familie. Mașina de spălat este unul din cele mai importante aparate dintr-o locuință. Aceasta salvează mult timp și te ajută să stai astfel câteva ore în plus alături de cei dragi. Pentru ca ea să funcționeze în continuare așa cum îți dorești, trebuie să ai grijă la anumite detalii. Un truc extraordinar cu o jumătate de lămâie și pastă de dinți te va ajuta să faci asta. Iată cum trebuie să procedezi! Ingredientele minunate cu siguranță se află deja la tine acasă.

Truc pentru mașina de spălat: folosește jumătate de lămâie cu pastă de dinți

Poți să cureți foarte simplu mașina de spălat cu ingrediente naturale. Nu trebuie ca ziua de curățenie să fie una la care te gândești cu greu și nici nu este nevoie să stai să freci fiecare zonă. Mașina de spălat este unul din cele mai prețioase lucruri din locuința tuturor.

Aceasta te ajută să salvezi foarte mult timp pe care îl poți petrece cu prietenii sau familia ta. Mulți oameni au sesizat că aparatele lor se strică din ce în ce mai des.

Un motiv pentru asta ar fi faptul că ele nu sunt îngrijite corespunzător. Nu este necesar să chemi foarte des specialistul să o verifice, dar poți să fii atent cu unele detalii pentru ca ea să aibă o viață mai lungă.

Cum trebuie să procedezi:

Există un truc special și foarte simplu care îți vine în ajutor în acest scenariu. Mai exact, este vorba despre lămâie și pastă de dinți.

Poate pare neobișnuit pentru mulți, dar cele două îți vor face mașina de spălat să arate fantastic. Unge o jumătate de lămâie cu pastă de dinți și pune totul în cuvă, iar mai apoi dă drumul la un program scurt.

O să observi după că inclusiv murdăria din guma din interiorul mașinii se duce. Aceasta se poate vedea la deschiderea ușii, înainte să pui hainele la spălat. Află că în interior se poate forma mucegai din cauza multor bacterii și bucăți de material sau scame adunate acolo.

Poți să speli cu o periuță de dinți veche partea mai sensibilă și mobilă, dar îți va lua mult timp. Dacă totuși vrei să faci asta, este recomandat să pui pe periuță o soluție din bicarbonat de sodiu, pastă de dinți și puțin suc de lămâie.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
„The Nightmare Before Christmas”, un film perfect pentru Halloween. Teorii cu privire la moartea personajelor principale
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Anunțul care i-a rupt inima Elenei Udrea. Alexandrov a spus direct: Să nu mai existe...
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Au apărut primele date oficiale referitoare la autopsia lui Liam Payne. Ce au declarat autoritățile: „Totul indică...”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro