02 aug. 2022 | 15:01

De ce să porți bijuterii din argint, de fapt. Beneficiile neștiute care există

Sănătate
De ce să porți bijuterii din argint, de fapt. Beneficiile neștiute care există
Argintul are multe beneficii pentru sănătate!

De ce să porți bijuterii din argint? Astăzi vorbim despre sexul frumos! După tratamentele de înfrumusețare, este posibil să-și accesorizeze noua imagine. Și cum altfel, decât purtând bijuterii superbe din argint? Bijuteriile de acest tip, nu numai că arată bine, dar au și beneficii pentru sănătate. Așa că, dacă te-ai întrebat „De ce să porți bijuterii din argint, de fapt?”, în rândurile care urmează găsești și răspunsul.

De ce să porți bijuterii din argint, de fapt? Beneficiile pentru sănătate

Ca și alte metale, argintul are multe beneficii pentru sănătate, despre care se vorbește de secole în diferite culturi. Argintul este un agent antimicrobian puternic și poate ajuta la combaterea infecțiilor, la vindecarea rănilor, la prevenirea răcelii și a gripei și multe altele.

Ionii de argint încărcați pozitiv formează un câmp conductiv care stimulează conductivitatea naturală a organismului, îmbunătățind circulația sângelui, echilibrul temperaturii corpului și sănătatea generală.

Așa că, dacă te-ai întrebat „De ce să porți bijuterii din argint?”, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cum puteți arăta elegant și să vă îmbunătățiți sănătatea în același timp:

Combate răceala și gripa

Argintul are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, care pot ucide ciupercile, bacteriile și anumiți viruși. Acțiunea antibacteriană este atribuită ionilor de argint încărcați pozitiv. Aceștia sunt cei care ajută la combaterea microorganismelor.

Bijuteriile din argint pot ajuta în cazul infecțiilor cauzate de răceală și gripă și pot ajuta la combaterea altor infecții. Proprietățile antimicrobiene naturale ale argintului sunt unul dintre principalele motive pentru care o mare parte din echipamentele medicale sunt fabricate din argint.

Semnalează niveluri ridicate de sodiu

Pe de altă parte, dacă este expus la o toxină care ar putea fi dăunătoare, argintul își poate transforma culoarea naturală într-una mai închisă.

Atunci când bijuteriile tale din argint devin albastre sau întunecate, poate indica niveluri ridicate de sodiu în corpul tău. Acest lucru poate servi ca un memento pentru a reduce gustările sărate și pentru a vă supraveghea dieta.

Detectați toxinele din mediul înconjurător

Purtarea zilnică a bijuteriilor din argint poate ajuta organismul să neutralizeze substanțele toxice și, în același timp, să accelereze vindecarea rănilor și să prevină infecțiile.

Ca metal, unora le poate îmbunătăți căldura corporală și starea de spirit. Deși nu se cunosc motivele științifice care stau la baza acestui lucru, unii oameni spun că argintul poate acționa ca un regulator natural de căldură datorită impactului său asupra circulației.

Regulator al stresului și al anxietății

Mulți oameni cred că argintul, ca metal esențial, poate ajuta la gestionarea stresului și a anxietății. Se spune că purtarea argintului poate ajuta la calmarea minții și la ținerea la distanță a stresului, anxietății și furiei.

Așadar, purtarea colierelor, brățărilor și a altor accesorii din argint poate ajuta la aducerea pozitivității și la promovarea stării generale de bine mental.

Concluzia

Acum că ai aflat de ce să porți bijuterii din argint, de fapt, ar fi cazul să treci la treabă. Un alt motiv ar fi că metalele sunt binecunoscute pentru numeroasele lor beneficii.

Purtarea argintului poate ajuta la îmbunătățirea și sporirea calității vieții dumneavoastră. Țineți cont de faptul că unele persoane pot fi alergice la argint.

În acest caz, purtarea bijuteriilor din argint poate avea efecte opuse, provocând iritații ale pielii și alte probleme.

Dacă doriți să experimentați beneficiile argintului, asigurați-vă că găsiți accesorii din argint de înaltă calitate, cum ar fi brățări, coliere, inele, cercei și multe altele.