11 iul. 2022 | 13:03

Ce a făcut Gigi Becali după marșul Bucharest Pride. Cum a fost surprins latifundiarul, deja devine obicei VIDEO

News
Ce a făcut Gigi Becali după marșul Bucharest Pride. Cum a fost surprins latifundiarul, deja devine obicei VIDEO
Ce a facut Gigi Becali dupa marsul LGBTQ din Bucuresti

Duminică, 10 iulie, Gigi Becali a participat la un protest faţă de comunitatea LGBTQ, organizat de Frăţia Ortodoxă. Latifundiarul din Pipera a fost surprins, alături de alţi 100 de preoți și participanţi, a stropit cu agheasmă şi s-a rugat. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Gigi Becali, gest incredibil după marșul LGBTQ din București

Finanțatorul FCSB i-a lăsat mască pe români, după ce a fost prezent la o manifestație pe Calea Victoriei din Capitală, la o zi după marşul „Bucharest Pride”,  organizat de fundaţia „Accept” pentru susţinerea comunităţii LGBTQ. La eveniment au participat peste 15.000 de persoane.

Protestul a început la Biserica Sfântul Nicolae Tabacu de pe Calea Victoriei şi a urmat apoi drumul pe care, cu o zi în urmă, s-a desfăşurat manifestaţia comunităţii LGBTQ.

Gigi Becali a stropit tot drumul cu agheasmă și a citit rugăciuni. Participanții au cântat melodii religioase și au spus rugăciuni tot drumul, purtând icoane de gât, potrivit celor de la Libertatea.

Gigi Becali, declarații după eliberarea lui Adrian Mititelu

Finanțatorul Universității Craiova, Adrian Mititelu, a fost eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat în noiembrie 2020 pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, acu 11 ani.

În anul 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. A fost vizat transferul lui Mihai Costea la FCSB, în anul 2011, înainte de dezafilierea clubului din Craiova, pentru suma de 1,1 milioane de euro. Ce a declarat Gigi Becali după ce Mititelu a fost pus în libertate.

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării.

Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv.

Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile.

Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro