11 iun. 2022 | 14:01

Plaja urbană din România se redeschide. Este cea mai mare din toată Europa

News
Plaja urbană din România se redeschide. Este cea mai mare din toată Europa
Cea mai mare plajă urbană din România, redeschisă

Vara aceasta vine cu redeschiderea celei mai mari plaje urbană din Europa, Sands of Therme. De asemenea, tot aici se va organiza, în premieră, Campionatul Național de Aufguss 2022. Ce alte atracții veți mai găsi?

Therme București redeschide Sands of Therme

Vara a început în forță la Therme București. Pe 1 iunie a avut loc redeschiderea Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa. Atât plajele, cât și alte facilitățile specifice parcurilor Therme, au fost reamenajate, iar acum sunt gata pentru a primit vizitatori.

De asemenea, cei care vor dori să savureze preparatele bucătăriei creative thai la restaurantul The Mango Tree, vor avea parte de un concept nou, un lounge cu un design futurist. Turiștii români și cei străini se pot bucura de facilitățile Sands of Therme 7 zile din 7.

Sands of Therme beneficiază de 30.000 mp de nisip fina, lături de sute de șezlonguri, hamacuri, bean bags și umbrare tip vela. Toto aici veți găsi mai multe baruri și facilități precum: Pool Bar, Icea Cream Studio, Akai Bar, Cocktail Bar sau The Grill by Therme.

Dacă nu sunteți fanii barurilor sau restaurantelor, vă puteți bucura de o plimbare pe plajă sau o vizită în parcurile Pangeea și Feng Shui, printre plante exotice și măslini.

Campionatul Național de Aufguss 2022, la Sands of Therme

În premieră în România, în perioada 7-9 iunie a avut loc Campionatul Național de Aufguss 2022. În total, 11 maeștri Aufguss s-au întrecut pentru titlul de reprezentanți ai României la Campionatul Internațional de Aufguss, care va avea loc în Olanda, în luna septembrie.

Reîntoarcerea la normalitate se observă și din afluxul de turiști străini care vizitează centrul premierelor și al recordurilor. Conform celui mai recent studiu Therme București, în perioada aprilie-mai 2022, peste 25% dintre vizitatorii Therme București au fost turiști străini. Aceștia au sosit din țări ca Italia, Spania, Israel, Marea Britanie, Franța, dar și Bulgaria sau Republica Moldova.

Din declarațiile acestora, Therme București este un loc unic ca atmosferă, experiență și facililtăți, cu multe activități și atracții incluse în tariful de acces, o destinație exotică și accesibilă, aproape de casă, sau chiar poate cel mai relaxant loc în care au fost vreodată.

Fie că au ales Therme pentru o zi de vacanță și răsfăț în doi, pentru distracția de pe toboganele zonei Galaxy sau chiar pentru o ieșire în gașcă, 9 din 10 vizitatori recomandă prietenilor și rudelor o experiență la Therme, a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare Therme București.

Aufgussul este un spectacol realizat prin infuzarea uleiurilor esențiale naturale pe pietrele vulcanice încinse din saună. Maestrul distribuie căldura către cei din saună cu mișcări ale prosopului.

Citește și: Locul din România care arată ca stațiunile de lux din Austria și Elveția. Ai fost aici?

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro