04 iun. 2022 | 08:36

De ce Gina Pistol nu prezintă America Express. Smiley a spus tot adevărul VIDEO

Monden
De ce Gina Pistol nu prezintă America Express. Smiley a spus tot adevărul VIDEO
De ce Gina Pistol nu prezinta America Express

Surpriză mare la Antena 1. Deși toată lumea se aștepta ca Gina Pistol să revină la cârma emisiunii America Express, iată că reality show-ul va fi prezentat de Irina Fodor, soția fostului artist de la Krypton. Care este motivul pentru care iubita lui Smiley a refuzat jobul.

De ce nu a acceptat Gina Pistol să prezinte America Express

Gina Pistol și Smiley au devenit cei mai fericiți părinți, atunci când micuța Josephine a venit pe lume, împlinindu-le cel mai mare vis. De când a devenit mamă, viața vedetei de la Antena 1 s-a schimbat, iar prioritatea ei principală a devenit fiica sa.

Acesta este motivul pentru care Gina a decis că nu poate pleca două luni de acasă, pentru a prezenta emisiunea America Express, având în vedere faptul că fata ei este la vârsta la care are cea mai mare nevoie de mama ei.

„Pentru Gina, a fost o schimbare foarte clară pentru că ea a trebuit să pună pe pauză proiectele pe care le avea. Cumva, este foarte greu să pui pe hold niște proiecte care îți sunt foarte dragi, la care ai lucrat atât de mult și în care ai pus foarte mult suflet.

Pentru Gina, de exemplu, a fost un moment foarte greu atunci când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou de la Asia Express sau nu pentru că legătura dintre ea și Josephine este foarte puternică și atunci este foarte greu să te gândești: „Băi, dar cum plec eu două luni de acasă?.”, a declarat Smiley în podcastul Pro FM.

Cumva, te definesc alegerile pe care le faci în viață

Cu toate că Gina Pistol a recunoscut că a fost tentată să reia proiectele la care a renunțat atunci când a născut-o pe fiica ei, Smiley a mărturisit că prioritară este sănătatea psihică și emoțională a fetiței lor.

„Chiar a fost o decizie foarte grea, iar eu i-am spus de la început că, orice decizie ia, ne descurcăm și vedem cum o jucăm, dar e greu să pleci de lângă copil când are un an. Este foarte greu.

Cumva, te definesc alegerile pe care le faci în viață și, în momentul ăsta, alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională a copilului”, a mai spus Smiley.

Cum s-a hotărât Gina Pistol:

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.”

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.”

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Doliu în televiziunea românească. A murit unul dintre cei mai populari prezentatori
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro