20 apr. 2022 | 21:21

Ce va face Răzvan Simion de Paște. Unde petrece sărbătorile, alături de iubita lui

Monden
Ce va face Răzvan Simion de Paște. Unde petrece sărbătorile, alături de iubita lui
Ce va face Razvan Simion de Paste. Unde petrece sarbatorile, alaturi de iubita lui

Relația amoroasă dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan este destul de solidă, cei doi îndrăgostiți făcând tot posibilul de a petrece cât mai mult timp împreună. Pentru că se apropie sărbătorile pascale, prezentatorul de la Neatza și iubita lui vor celebra împreună Învierea Domnului Iisus Hristos.

Cum vor petrece Răzvan Simion și Daliana Răducan de Paște

Sunt tineri, frumoși, veseli și extrem de îndrăgostiți, iar de ceva timp formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de Paște, sărbătoare pe care o vor petrece împreună.

Chipeșul prezentator de la Neatza a mărturisit, recent, la Antena Stars, că va petrece magia sărbătorilor pascale alături de Dalian Răducan, partenera lui de viață.

Răzvan Simion și iubita lui vor petrece sărbătorile singurei, fără copiii matinalului din prima căsnicie, Tudor și Ianca.

„Mă duc în locuri interesante, frumoase, din păcate la o anumită vârstă copiii nu vor să mai facă sărbătorile cu părinții, au gașca lor de prieteni, se pleacă în excursii, iar atunci, așa ca bătrânii, în locuri interesante. În locul ăsta nu am mai fost.”, a spus Răzvan Simion la Antena Stars.

Răzvan Simion a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, faptul că este fericit alături de frumoasa arhitectă, iar cei doi au planuri serioase pentru viitor.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion despre relația sa cu Daliana Răducan.

Ce relație specială are Răzvan Simion cu Ianca și Tudor, copiii lui

Răzvan Simion are toate motivele să fie mândru de Ianca și Tudor, cei doi copii ai săi, având o relație extrem de apropiată cu ambii minori.

Recent, micuțul Tudor, în vârstă de 13 ani, a venit în vizită la locul de muncă al tatălui său. Adolescentul a participat la rubrica de știință realizată în fiecare ediție de vineri de către „Profesorii Trăsniți” de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tudor și colegii săi de pupitru au făcut un experiment amuzant, prin care au făcut slime, o jucărie celebră printre copiii din ziua de azi. Prietenul cel mai bun al lui Răzvan Simion, Dani Oțil, a glumit în dulcele-i stil caracteristic

„Când o să vină fiu-meu la emisiune, o sa vorbim despre Bach, despre Strauss, nu o să îl aduc aici ca să ne murdărim.”, a spus Dani Oțil.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Vremea, tot mai aspră. Zi plină de probleme meteo
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Adio, card! Se introduce un nou sistem de plăți. Decizie pentru românii cu bani în bancă
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro