15 apr. 2022 | 08:30

Ce a putut spune Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu după eliminarea ei de la Survivor România: „Nu mai are liniște mentală”

Monden
Ce a putut spune Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu după eliminarea ei de la Survivor România: „Nu mai are liniște mentală”
Ce a putut spune Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu

Laura Giurcanu i-a transmis un mesaj dur Andreei Tonciu, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2022. Celebra influenceriță și fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities sunt protagonistele unui mic scandal. Despre ce este vorba. De ce s-a enervat fosta Faimoasă.

Scandal între Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, după Survivor 2022

Fanii emisiunii Survivor România au rămas fără cuvinte, atunci când Laura Giurcanu a fost eliminată din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Nimeni nu se aștepta ca fostul topmodel să plece atât de repede din concurs, ba chiar foarte mulți o vedeau în finală sau o potențială câștigătoare a acestui sezon.

Încă din primele zile petrecute în campul Faimoșilor, Laura Giurcanu a avut o mică altercație cu Andreea Tonciu, după ce bruneta a insinuat că ar exista o posibilă idilă între ea și TJ Miles, după ce Laura a petrecut mult timp în compania vloggerului.

Invitată de curând la o emisiune televizată, Laura Giurcanu a povestit natura conflictului dintre ea și Tonciu, precum și care este relația actuală dintre cele două foste coechipiere.

„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat.

În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine.”, a declarat Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu, în emisiunea La Măruță de la PRO TV.

„I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor!”

Andreea Tonciu nu s-a putut abține și i-a dat replica fostei sale colege de la Survivor România 2022. Fosta asistentă TV i-a trimis un mesaj pe telefon soțului Andrei, clarificând situația dintre cele două.

Soția lui Daniel Niculescu a lansat ironii fine la adresa Laurei Giurcanu, reproșându-i blondinei faptul că foarte mulți oameni au încetat să o urmărească pe rețelele sociale, după ce a fost eliminată de la Survivor 2022.

„(…) sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e.”, a spus Andreea Tonciu.

Revoltată de aceste declarații, Laura Giurcanu a specificat faptul că Andreea Tonciu i-ar fi cerut sfaturi privind munca de influencer și i-ar fi cerut scuze „aproape plângând”:

„Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…) Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală.” , a completat Giurcanu la PRO TV.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Fructul cel mai controversat din lume. Puțini curajoși îl pot mânca
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Mașinile pentru care nu mai trebuie ITP. Șoferii scapă de obligație de la 1 ianuarie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro