03 apr. 2022 | 19:19

Horoscopul sănătății în aprilie 2022. Zodia care are probleme, ce obstacole trebuie să depășească

Horoscop
Horoscopul sănătății în aprilie 2022. Zodia care are probleme, ce obstacole trebuie să depășească
Horoscopul sanatatii in aprilie 2022. Zodia care are probleme, ce obstacole trebuie sa depaseasca

Luna aprilie 2022 aduce multe surprize pentru nativii horoscopului european. Cum vor sta zodiile cu sănătatea în luna lui Prier. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre cei băftoși.

Ce îți rezervă horoscopul sănătății în aprilie 2022

Berbec

Nativul din zodia Berbec a avut o perioadă tensionată, în ultima vreme. Astrele sunt de partea ta în aprilie. Ai grijă de sănătatea ta și evită certurile cu cei dragi, pe cât posibil. Trebuie să cedezi, din când în când. Orgoliul nu îți aduce nimic bun.

Taur

Nativul din zodia Taur se simte deprimat, supărat și complet debusolat. Starea ta de spirit necesită multă atenție din partea celor dragi. Astrele te sfătuiesc să faci o mică excursie cu prietenii sau familia până la munte, pentru a te relaxa.

Gemeni

Nativul din Gemeni nu va avea probleme de sănătate în aprilie 2022. Ești plin de energie și gata să depășești toate obstacolele. Primești anumite vești îngrijorătoare, dar nu le lași să îți scadă moralul.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt sfătuiți să aibă grijă ce alimente consumă, atunci când se află în deplasare. Te-ai putea confrunta cu anumite probleme de natură digestivă, în luna aprilie.

Leu

Nativul din zodia Leu are probleme cu autocontrolul și se ceartă cu șefii și colegii de muncă. Ești impulsiv și orgolios, motiv pentru care vei avea de suportat anumite consecințe pe parte medicală. Îți crește tensiunea și ești predispus la probleme cu inima.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este extrem de nervos în această perioadă, motiv pentru care astrele îi sugerează să se angajeze în activități relaxante și plăcute.

Balanță

Nativul din zodia Balanță se simte apatic și leneș în luna aprilie. Ai trecut prin multe dezamăgiri în ultimele luni, iar acum nu mai ai energie să faci nimic.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion se simte extrem de bine din punct de vedere al sănătății. Pe de altă parte, starea ta de spirit nu este una prea bună, deoarece te simți singur.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător este norocosul lunii aprilie. Implică-te în activități recreative și de echipă te va menține ocupată în mare măsură. Evită alimentele nesănătoase și orice gen de viciu care îți poate afecta negativ organismul.

Capricorn

Nativilor din zodia Capricorn Luna le este favorizată sănătatea, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Astrele îți recomandă să profiți de acest avantaj și să faci exerciții regulate pentru a te menține într-o formă optimă.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător trebuie să aibă grijă de el, mai mult, în această perioadă, deoarece este predispus la probleme de sănătate.

Pești

Astrele îi oferă nativului Pești multă energie și vitalitate luna aceasta. Prin urmare, aprilie îți promite o sănătate de fier atât timp cât vei evita excesele de orice fel.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Prima decizie anunțată în România
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro