01 apr. 2022 | 10:18

Mihai Petre a scăpat ‘gălușca’ despre ratingul Dancing on Ice, noua emisiune de la Antena 1

Monden
Mihai Petre a scăpat 'gălușca' despre ratingul Dancing on Ice, noua emisiune de la Antena 1
Mihai Petre a scapat galusca despre ratingul Dancing on Ice, noua emisiune de la Antena 1

Mihai Petre și frumoasa lui soție Elwira petrec foarte mult timp împreună. Cei doi coregrafi și dansatori profesioniști fac parte din juriul emisiunii Dancing on Ice, de la Antena 1, show care le bucură sufletele. Ce spune câștigătorul de la Asia Express despre experiența de a lucra la acest proiect și ce rating are show-ul.

Ce spune Mihai Petre despre succesul emisiunii Dancing on Ice

Mihai Petre a împlinit, de curând, vârsta de 41 de ani și a sărbătorit alături de familie și cei mai apropiați prieteni cu un cocktail party de nota 10. Juratul de la Dancing on Ice se consideră un bărbat împlinit pe toate planurile.

„E un proiect grandios, un show total din toate punctele de vedere, din care mă bucur foarte mult că fac parte.

La nivel vizual cred că este de departe cel mai spectaculos show TV din România. Chiar cei de la iTV, deținătorii formatului, au declarat că România este țara în care emisiunea arată cel mai bine.

Elwira și Mihai Petre nu s-au îndrăgostit din prima

Deși lucrează cot la cot cu Elwira, frumoasa lui soție, Mihai Petre și mama fetițelor sale nu apucă să se vadă atât de des precum ar crede cei de acasă.

„Veți fi surprinși, dar ne vedem chiar rar. Dimineața, înainte să plecăm la treabă, și seara, înainte de culcare. „Dancing on ice – Vis în doi” chiar e un prilej de a sta mai mult împreună.

Fiecare dintre noi are cursuri pe tot parcursul zilei, iar dacă nu sunt cursuri, sunt alte lucruri de rezolvat separat.

Punctul nostru forțe rămâne solul (zâmbește). Ne-am urcat amândoi și pe patine și știm cât este de greu și de solicitant pentru concurenți.

Mi se pare că au muncit enorm și îi respect pe fiecare în parte pentru asta. Pentru cei care au pus pentru prima oară patinele în picioare, odată cu începerea acestui proiect, este o adevărată performanță ceea ce au ajuns să facă.”, a declarat Mihai Petre, în exclusivitate pentru click.ro.

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut acum mai bine de 20 de ani când au participat la o competiție de dans. Deși la început cei doi s-au tachinat și nu s-au înțeles foarte bine, ulterior au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Simona Halep investește masiv. Bani băgați într-o mare afacere
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro