09 oct. 2019 | 16:12

Atac armat, în Germania. Două persoane au murit. Ultimele informații oficiale

Știri generale
Atac armat, în Germania. Două persoane au murit. Ultimele informații oficiale
Atac armat în Germania. Două persoane au murit. Care sunt ultimle informații?

Un atac armat s-a produs în urmă cu puțin timp în Germania. Din păcate, evenimentul tragic s-a soldat cu două decese și cu numeroși răniți. Iată ultimele detalii despre cele petrecute, conform oamenilor legii!

Atac armat, în Germania. Două persoane au murit

Un atac armat s-a produs în Germania în urmă cu puțin timp. Două persoane s-au stins din viață, iar multe altele au fost rănite în cadrul tragicului accident. Atacatorii au fugit de la fața locului cu o mașină, conform informațiilor de la oamenii legii din Germania.

„S-au tras mai multe focuri de armă. Suspecții au fugit de la fața locului, cu un autoturism. În prezent, derulăm o cercetare la fața locului. Rugăm populația să nu iasă din casă”
Poliția (Sursa twitter.com)

Atac armat în Germania! Două persoane au murit, iar multe altele sunt rănite

Atac armat în Germania! Două persoane au murit, iar multe altele sunt rănite

Individul purta o veste tip militar

Totul s-a petrecut după ce un individ, care deținea o vestă tip militar și avea asupra sa mai multe arme a început atacul. Poliția a reușit, în scurt timp, să rețină o persoană. Din cauza tragicului eveniment, gara din Halle a fost închisă, iar oamenii sunt nevoiți să se adăpostească în casele lor. Primele informații arătau că individul suspect a folosit o mitralieră, mai apoi a aruncat și o grenadă în cimitirul evreiesc, mai apoi a fugit în direcția Leipzig.

Amintim că atacul armat a avut loc în ziua cea mai sfântă a anului pentru evrei, Yom Kippur. Recent, un adolescent a furat un camion și a rănit nu mai puțin de 16 persoane. Autoritățile din Germania au considerat incidentul ca fiind un atac terorist. Individul s-a urcat la volanul unei mașini mari, apoi a lovit alte vehicule ce i-au fost în drum. Totul a avut loc în orașul Limburg din vestul Germaniei. Opt mașini au fost lovite în cursul atacului terorist.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Se strigă darul de nuntă
EVZ.ro
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Spynews
România schimbă banii. Anunț oficial BNR despre trecerea la Euro
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 1 octombrie 2024. Ce echipă a obținut imunitatea mică. S-a lăsat cu hohote de plâns în fața pupitrului
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro