08 mart. 2022 | 12:37

Ce i-a cerut Pamela Anderson lui Vladimir Putin: „A fost de acord cu mine”

Monden
Ce i-a cerut Pamela Anderson lui Vladimir Putin: „A fost de acord cu mine”
Ce i-a cerut Pamela Anderson lui Vladimir Putin

Legătura neștiută care există între președintele rus Vladimir Putin și fosta vedetă Playboy Pamela Anderson. Focoasa blondină a mărturisit că l-a abordat pe liderul de la Kremlin, căruia i-a cerut ajutorul. Putin a reacționat imediat pentru a o asista pe celebra actriță. Despre ce este vorba.

Cum a ajutat-o Vladimir Putin pe Pamela Anderson

Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute și populare vedete din lume. Fosta vedetă din Îngerii lui Charlie este recunoscută pentru lupta sa împotriva cruzimii față de animale, acțiune pe care a susținut-o de-a lungul vieții, prin numeroase campanii de salvare a animalelor.

Recent, blondina a declarat, în cadrul unui interviu, că a apelat la ajutorul președintelui Vladimir Putin. Pamela Anderson a lucrat cu organizația pentru drepturile animalelor PETA, luptând împotriva tratamentului inuman al puiilor de focă la nivel internațional.

Astfel, faimoasa actriță l-a abordat pe liderul de la Moscova pentru a o ajuta să oprească importul de produse realizate din foci, iar răspunsul pe care l-a primit a fost mai mult decât satisfăcător. Președintele Vladimir Putin, nu numai că a fost de acord, dar a și blocat importul respectiv.

„I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a declarat actrița.

După succesul primei colaborări, Pamela Anderson a mărturisit că a apelat și a doua oară la ajutorul președintelui Rusiei.

„Am avut o relație grozavă cu Rusia!”

Diva i-a cerut liderului de la Kremlin să blocheze navele care transportau carne de balenă, o specie pe cale de dispariție. Și de această dată, Vladimir Putin a sări în ajutorul frumoasei blondine, ordonând toate demersurile necesare pentru ca petiția actriței să aibă un rezultat favorabil.

După întâlnirile pe care le-a avut cu președintele rus, Pamela Anderson a fost invitată de Vladimir Putin la o inaugurare, însă diva nu și-a făcut simțită prezența.

„A vrut să vin la o inaugurare și să-i dau flori… Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc… Am avut o relație grozavă cu Rusia.”, a spus Pamela Anderson.

Pamela Anderson a declarat că a avut dintotdeauna o relație excelentă cu statul rus și liderul său. Cu toate acestea, nu a acceptat să participe la inaugurare.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro