08 mart. 2022 | 08:31

‘Casa iubirii’ de la Kanal D, format unic. De ce e inedită noua emisiune a Andreei Mantea

Monden
'Casa iubirii' de la Kanal D, format unic. De ce e inedită noua emisiune a Andreei Mantea
'Casa iubirii' de la Kanal D, format unic. De ce e inedita noua emisiune a Andreei Mantea

Vești excelente pentru fanii Andreei Mantea. Frumoasa brunetă va prezenta o nouă emisiune matrimonială numită „Casa Iubirii” la Kanal D. Dating-show-ul va pune accent pe căutarea sufletului pereche al concurenților care au curajul de a găsi fericirea. Despre ce va fi vorba, concret.

Andreea Mantea va prezenta emisiunea „Casa Iubirii” la Kanal D

Andreea Mantea este o adevărată veterană a show-urilor matrimoniale din România. Frumoasa brunetă a fost Burlăcița de la Antena 1, în anul 2014, iar preț de câteva sezoane a prezentat emisiunea „Puterea Dragostei”.

Acum, prezentatoarea TV a primit o altă provocare extraordinară din partea șefilor postului Kanal D, când a acceptat să fie gazda dating show-ului „Casa Iubirii”, un format ce promite să revoluționeze felul în care concurenții își vor găsi sufletul pereche.

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”.

Sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Wowbiz.

Emisiunea „Casa Iubirii” reprezintă un format fresh și inedit. Show-ul va fi filmat într-o locație specială din București, o casă ridicată special pentru a răspunde tuturor nevoilor concurenților.

Construcția este unică în România și asigură facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Mirela Vaida, propusă pentru a prezenta Puterea Dragostei

La sfârșitul lunii februarie, circulau zvonuri potrivit cărora Andreea Mantea ar putea prezenta un nou sezon Puterea Dragostei, după ce Cristina Mihaela Dorobanțu, finalista primului sezon Bravo, ai stil! a acceptat o nouă provocare, cea de a prezenta știrile matinale de la Kanal D.

Mirela Vaida, Andreea Mantea, Ilinca Obădescu, Simona Pătruleasa și Ilinca Vandici ar fi fost câteva dintre vedetele la care șefii de la Kanal D s-au gândit, pentru a pune la cârma noului sezon Puterea Dragostei.

Se pare că Vaida nu a părut încântată să se mute spre un proiect de tip matrimonial, cu toate că emisiunea „Acces direct” a fost mutată de la Antena 1, pe Antena Stars. De asemenea, blondina a prezentat, în trecut, show-ul de succes „Mireasă pentru fiul meu”.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Răspunsul Turciei în Siria și Irak, după atacul terorist de lângă Ankara
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
A explodat prețul la un banal aliment. E nelipsit de pe masa românilor
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Se dă ceasul înapoi. România trece la ora de iarnă. Ce obligație au românii
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
ȘANSA RĂMÎNIEI de intrare în SCHENGEN. Declarația lui PREDOIU
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro