26 feb. 2022 | 14:03

Igiena Faimoaselor de la Survivor România, dezvăluită. Ce fac la menstruație și cum se epilează, de fapt

Monden
Igiena Faimoaselor de la Survivor România, dezvăluită. Ce fac la menstruație și cum se epilează, de fapt
Igiena Faimoaselor de la Survivor Romania, dezvaluita

Survivor România 2022 este o competiție acerbă, în care concurenții trebuie să facă față celor mai dure condiții de supraviețuire. Foamea, oboseala, umiditatea, frigul și posibilele accidentări de pe traseu își pun amprenta pe Războinici și Faimoși. Cum se descurcă, de fapt, concurentele în perioada delicată a lunii.

Cum se descurcă Faimoasele la Survivor, în perioada menstruației

Competiția din Republica Dominicană nu este doar un concurs sportiv, ci o adevărată experiență de viață care te învață să te descurci în sălbăticie, în cele mai dure condiții.

Dacă pentru bărbați este puțin mai ușor, femeile care participă la Survivor România au de îndurat diferite probleme, precum cele de natură hormonală, în special perioada menstruației.

Fosta concurentă de la Exatlon, Diana Bulimar, a povestit experiențele neplăcute prin care a trecut în cea mai delicată săptămână a lunii, pe vremea când concura în Republica Dominicană. Pentru că cele două competiții sunt similare, Faimoasa gimnastă este de părere că lucrurile au rămas la fel.

„Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. – menstruația) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipei sale) și nu era o problemă.”, a declarat gimnasta Diana Bulimar, fostă concurentă Exatlon.

Fosta Războinică Diana Senteș a declarat și ea că participantele competiției primeau tot ce le trebuie în zilele delicate.

„Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. menstruația) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) și nu era o problemă”, a spus Diana Bulimar, fostă concurentă din cadrul concursului Exatlon.

Cum se epilează concurentele de la Survivor 2022

Tot în ceea ce privește igiena corporală, concurentele de la Survivor România 2022 primesc un aparat de ras pentru a îndepărta părul nedorit de pe trup.

Condițiile de supraviețuire sunt extrem de dure, iar Războinicele și Faimoasele se îngrijesc ca adevărate amazoane, îmbăindu-se doar în apa de ocean, fără a beneficia de șampon sau gel de duș.

„Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane”, declara fosta Faimoasă Grațiela Duban, înainte de a participa în primul sezon Survivor România.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Medicamentele care te pot lăsa fără permis auto. Lista actualizată
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Marea actriță pe care România a pierdut-o. A strălucit pe ecrane ca nimeni alta
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro