18 feb. 2022 | 20:53

Concurenta de 11 ani din Ucraina care i-a șocat pe jurații Românii au talent: ‘Ia ăla cu gura, nu se poate’

Monden
Concurenta de 11 ani din Ucraina care i-a șocat pe jurații Românii au talent: ‘Ia ăla cu gura, nu se poate’
Bobonete a ramas masca

Sofia are 11 ani și le-a oferit juraților Românii au Talent un număr de senzație. Cu toate acestea, Dragoș Bucur a mărturisit că a fost doar la un pas să apese butonul X și să oprească întreaga reprezentație. Micuța din Ucraina a venit pe scena show-ului de talente ca să le arate publicului și celor patru jurați cât de bună este la ceea ce face. Nu a greșit deloc, pentru că vedetele noastre au fost cu adevărat impresionate. De altfel, ea a plecat acasă cu patru de „da”. 

Fetița care i-a uimit pe jurații Românii au Talent

Micuța Sofia are 11 ani și este din Ucraina. Este pasionată de circ și acrobație, lucruri pe care le face de minune. 

Ea a combinat contorsionistul cu acrobațiile, iar jurații au rămas uimiți în fața numărului pe care ea l-a făcut. Andra, Andi, Bobo și Dragoș au avut doar lucruri frumoase de spus despre numărul ei.

La un moment dat, micuța s-a urcat cu câte un picior pe două obiecte și s-a aplecat pe spate, în pod, pentru a lua un săculeț de jos cu gura. 

Mihai Bobonete a anticipat momentul și le-a spus colegilor săi, cu uimire: „Ia ăla cu gura, nu se poate”. 

Toți cei patru jurați au fost impresionați de numărul ucrainencei.

De ce a vrut Dragoș Bucur să oprească numărul

„Eu am vrut să apăs butonul roșu. Am vrut să îl apăs pentru că ai avut un moment acolo pe ladă în care ți-ai făcut cu genunchiul cum am pățit eu acum 12 ani la schi. 

Ăla a fost momentul în care am zis gata, nu mai! Aproape că m-a durut ce ai făcut tu acolo. Este într-adevăr spectaculos ceea ce faci.

Un singur sfat aș vrea să îți dau: din punct de vedere acrobatic și contorsionist, din câte mă pricep eu, ești unde trebuie (…)”, a spus Dragoș Bucur.

Andi a ținut să menționeze că Ucraina are una dintre cele mai bune școli de acrobație și că multe persoane care au învățat acolo au trecut pe la Românii au Talent și au avut numere fantastice.

„Este renumită școala de Acrobație din Ucraina care ne-a adus numai nouă niște momente de domeniul incredibilului. Adică, au făcut ca acest incredibil să existe”, a spus Andi Moisescu. 

Pe de altă parte, Andra a recunoscut că a stat cu inima la gură tot numărul. Ea a fost impresionată de abilitățile micuței. 

„Sofia, eu știi ce am înțeles din ce au spus colegii mei? Perfecțiune, talent, multă muncă. Eu doar cuvintele astea frumoase le-a înțeles și le meriți pe deplin. Te felicit din toată inima!”, a spus Andra.

Bobonete, Dragoș, Andi și Andra au dat, pe rând, câte un da și Sofia urmează să treacă în etapa următoare.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro