18 feb. 2022 | 14:36

Ioana Ginghină se ceartă cu Cristi Pitulice. De la ce pornesc problemele

Monden
Ioana Ginghină se ceartă cu Cristi Pitulice. De la ce pornesc problemele
Ioana Ginghina se cearta cu Cristi Pitulice. De la ce pornesc problemele

Probleme în Paradis pentru Ioana Ginghină și Cristi Pitulice? Celebra actriță a dezvăluit, recent, că are anumite conflicte cu partenerul ei de viață. Deși au o relație frumoasă de 2 ani de zile, vedeta a mărturisit că există momente tensionate și la ei în cuplu. De ce se ceartă, de fapt, cei doi iubiți.

Ce certuri are Ioana Ginghină cu iubitul ei Cristi Pitulice

Lumea showbizului monden rămânea fără cuvinte, atunci când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au anunțat că divorțează după 12 ani de mariaj. Cei doi actori s-au separat în 2019, rămânând în relații cordiale de dragul fiicei lor, Ruxandra.

După despărțirea dureroasă de Papi, actrița din serialul Adela a declarat și-a găsit liniștea și alinarea în brațele actualului ei iubit, Cristi Pitulice.

Cei doi sunt împreună de 2 ani de zile, iar relația este cât se poate de serioasă. Ioana Ginghină și partenerul ei de viață au planuri serioase de viitor, iar anul acesta urmează să se și căsătorească. Deși se iubesc mult, actrița a mărturisit că și în cuplul lor există certuri și discuții, ca în orice familie.

„Cine mă cunoaște știe că eu nu prea mă cert. Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez. Așa că e pace. Că mai sunt discuții casnice, de genul nu ai pus capacul la pasta de dinți, se rezolvă cu vorba bună.

Cine cedează primul? Păi mai suntem copii, să ne contrazicem așa… Zic că n-am trăit chiar degeaba.”, a declarat actrița Ioana Ginghină, exclusiv pentru viva.ro.

„Va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă!”

Frumoasa actriță a vorbit, recent, despre relația ei cu logodnicul Cristi Pitulice, într-un interviu acordat publicației VIVA!. Întrebată fiind dacă este entuziasmată pentru nuntă, Ioana Ginghină a mărturisit că nu și-a făcut foarte multe planuri și nu își dorește ca lumea să pună presiune pe fericitul eveniment.

„La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan.

Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul.”, a completat actrița pentru sursa citată.

Ioana Ginghină va merge pentru a treia oară în fața ofițerului stării civile, fiind la a treia căsătorie. Actrița a fost căsătorită pentru prima dată cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în 2004. În 2007, bruneta s-a măritat cu actorul Alexandru Papadopol,

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zodiile protejate de Sfânta Parascheva. Urmează să aibă spor în aceste domenii
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Cutremur la TV. Titanul român al televiziunii revine după 11 ani: Mai mult de frică!
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro