13 feb. 2022 | 11:50

Câți bani a dat Cătălin Măruță pe 2 perechi de blugi: „Să nu vă aud!”

Monden
Câți bani a dat Cătălin Măruță pe 2 perechi de blugi: „Să nu vă aud!”
Cati bani a dat Catalin Maruta pe 2 perechi de blugi

Vedeta Pro TV, Cătălin Măruță, le-a arătat fanilor săi de pe rețelele sociale de unde obișnuiește să-și cumpere blugi. La final, prezentatorul TV a postat bonul cu suma de bani și le-a închis gura tuturor. Cât a plătit pentru două perechi de blugi? Este dovada clară că soțul Andrei nu se uită la bani când vine vorba de articole vestimentare de calitate.

Cătălin Măruță nu se uită la bani atunci când vine vorba de blugi

Cătălin Măruță preferă hainele de firmă, pentru că își permite financiar. Salariul pe care îl primește de la șefii Pro TV îi creează confortul de care are nevoie pentru a nu duce grija zilei de mâine. La cheltuielile zilnice participă și Andra, care face bani cu nemiluita din cântări și apariții la televizor. Nu este de mirare că stau într-o casă scumpă și pleacă în vacanțe luxoase. De ce ar fi altfel cu îmbrăcămintea?

Vedeta TV preferă confortul și calitatea înainte de toate, așa că nu se uită la bani când vine vorba de piese vestimentare. Cătălin Măruță este obligat să apară impecabil în fața telespectatorilor lui de fiecare dată, motiv pentru care își cumpără haine de firmă, semnare de mari designeri.

Câți bani a dat vedeta TV pe două perechi de firmă

Cătălin Măruță are mare succes în televiziune. Emisiunea pe care o prezintă la Pro TV are o mulțime de fani și face audiență bună. Dacă ar fi să analizăm aparițiile sale pe micile ecrane, una dintre piesele vestimentare preferate sunt blugii. Recent, soțul Andrei le-a arătat urmăritorilor de pe internet de unde obișnuiește să-i cumpere.

Soțul Andrei este mare fan Adina Buzatu

Măruță este mare fan Adina Buzatu. Pe site-ul oficial al celebrei creatoare de modă, o pereche de blugi bărbătești costă 595 de lei. Cum vedeta TV și-a luat două perechi, reiese că a scos din buzunar peste 1000 de RON. Mai mult, Cătălin Măruță a ținut să precizeze că își plătește singur cumpărăturile și nu are niciun blat cu Adina Buzatu, pentru a-i face reclamă gratis. Chiar a arătat și bonul.

„În weeend am un eveniment, iar ieri am fost la prietena mea pentru costum și am găsit blugii ăștia senzaționali. Vi-i arăt pentru că la un moment dat tot am primit mesaje „De unde sunt blugii?”. Erau niște blugi în genul ăsta, albastru și asta voiam să vă zic, că are niște chestii fabuloase. Și să nu vă aud că vă arăt blugii pentru că, nu știu, am eu vreun „deal” sau ceva. Uite aici și factura fiscală, ieri, frumos. Așadar, v-am arătat cum stau lucrurile. Asta o fac pentru că îmi plac foarte mult blugii aceștia și am zis, dacă vă interesează, să știți”, a precizat vedeta TV.

Măruță are o familie frumoasă

Cătălin și Andra Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Vedetele au doi copii minunați, Eva și David, iar dragostea lor crește pe zi ce trece.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro