30 ian. 2022 | 15:25

Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementă!

Monden
Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementă!
Nicoleta Luciu rupe tacerea despre divortul de Zsolt Csergo. Bruneta e vehementa

Nicoleta Luciu a revenit în atenția presei din România, după ce, recent, au apărut anumite zvonuri conform cărora mariajul brunetei ar fi în pericol. Fosta Miss România rupe tăcerea în privința presupusei despărțiri de soțul ei Zsolt Csergo. Adevărul despre familia fostei actrițe din Inimă de țigan.

Nicoleta Luciu, adevărul despre presupusul divorț de Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nicio introducere. Focoasa brunetă este una dintre cele mai apreciate vedete din România, recunoscută pentru frumusețea și discreția ei. Actrița din Inimă de țigan este căsătorită de 10 ani de zile cu prosperul om de afaceri Zsolt Csergo și au împreună 4 copii, Zsolt Jr., în vârstă de 14 ani, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011.

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera sa artistică acum mulți ani, când a decis să se dedice vieții de familie și creșterii celor 4 copii, la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei.

Deși au reprezentat, dintotdeauna, un exemplu de familie unită și fericită, recent, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au revenit în lumina reflectoarelor, după ce apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar divorța.

Profund indignată de aceste speculații, frumoasa actriță a decis să rupă tăcerea și să clarifice, odată pentru totdeauna, această situație. Nicoleta Luciu neagă vehement o eventuală separare de partenerul ei de viață.

„În primul rând, nu sunt adevărate (n.r. – zvonurile despre divorț), iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri.”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru cancan.ro.

De ce nu ar putea divorța Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu locuiește de mulți ani în Miercurea-Ciuc, orașul de baștină al lui Zsolt, acolo unde afaceristul deține un complex rezidențial de blocuri și două vile estimate la 400.000 de euro fiecare. De asemenea, averea soțului vedetei estima, în 2012, 60 de milioane de euro.

Zsolt Csergo a reușit să își construiască un imperiu prin afaceri cu imobiliare și cazinouri. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu ar putea divorța de partenerul său, în această perioadă, deoarece nu are un venit propriu.

Mai mult de atât, în cazul unei separări, cei patru copii, Zsolt jr. și cei trei tripleți Kevin, Kim și Karoly ar rămâne în grija tatălui lor. Cu toate acestea, actrița i-a asigurat pe jurnaliști că totul este în regulă cu familia sa.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Randi, prima reacție după răspunsul IML: Am refuzat să fac testul
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro