24 dec. 2021 | 16:41

Fiul Larisei Drăgulescu a șocat cu apariția sa la TV. Ce a dezvăluit despre meseria mamei sale

Monden
Fiul Larisei Drăgulescu a șocat cu apariția sa la TV. Ce a dezvăluit despre meseria mamei sale
Fiul Larisei Dragulescu a socat cu aparitia sa la TV. Ce a dezvaluit despre meseria mamei sale

Larisa Drăgulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai controversate vedete din România. Fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu a fost pusă într-o situație incomodă, atunci când fiul său și-a spus părerea despre meseria mamei sale. În ce ipostază a fost surprins fiul vedetei.

Cum arată fiul Larisei Drăgulescu

Meseria celebrei Larisa Drăgulescu a născut, dintotdeauna, controverse în mediul online, acolo unde multe persoane blamează decizia frumoasei vedete de a se dezbrăca pe bani.

Întrebat ce părere are despre felul în care mama sa își câștigă existența, fiul Larisei Drăgulescu a mărturisit că își iubește mama, indiferent de situație. Cu toate acestea, tânărul Richard a recunoscut că acceptarea jobului mamei sale nu a fost o decizie ușoară.

„A fost o decizie destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc.”, a spus Richard, băiatul Larisei Drăgulescu.

Acum ceva timp, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că a avut o discuție serioasă cu cei doi copii ai săi, Beatrice și Richard, când le-a explicat exact ceea ce face, asigurându-se că are sprijinul și acordul lor.

„Nu este ușor să fac poze de asemenea natură, mai ales că am doi copii. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit cu băiatul, m-am gândit că este normal să fie mai sensibil. A zis că este de acord, este OK, eu decid.”, a declarat Larisa Drăgulescu într-o emisiune TV.

Iubitul Larisei Drăgulescu îi face pozele pentru clienți

Larisa Drăgulescu se poate considera o femeie norocoasă, întrucât este sprijinită atât de copii, cât și de actualul său partener. Iubitul ei o ajută, câteodată, la realizarea pictorialelor pe care roșcata le vinde abonaților săi.

„Mi-a explicat de la bun început ce trebuie să facă, am înțeles, am fost de acord. Am susținut-o, i-am făcut o parte din poze. I-am fost alături”, a relatat partenerul de viață al Larisei Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu face o avere din videochat

Prima soție a campionului Marian Drăgulescu face o avere activând pe o platformă interzisă minorilor unde încarcă diverse clipuri și imagini pentru adulți. Aceasta a vorbit despre ocupația sa și a mărturisit că îi place ce face și nu este judecată de copiii săi pentru acest lucru.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag.

Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online(…) Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește.”, a declarat Larisa Drăgulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Deși își vinde trupul pe online, Larisa Drăgulescu este o femeie asumată, spunând că nu este afectată de ceea ce spun oamenii despre ea.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Motorină gratis de la stat. Zeci de mii de români vor beneficia de ajutor 
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
România intră iar în doliu. Marele realizator TV ne-a părăsit: Am pierdut o voce curajoasă
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro