21 dec. 2021 | 15:58

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Ce promovează fostul lider mondial

Sport
Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Ce promovează fostul lider mondial
Simona Halep nu a câștigat niciun turneu WTA în acest an, dar a adunat doar din tenis peste 900.000 de dolari

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Fostul lider mondial a avut un sezon dificil în plan sportiv. Numărul 20 mondial a fost măcinată de accidentări și a căzut multe locuri în ierarhia WTA. La finalul anului, Simona Halep îmbină acțiunile caritabile cu acțiuni publicitare de promovare a unor firme. Ultima sa astfel de inițiativă este transmisă chiar de lângă bradul de Crăciun din vila în care locuiește cu soțul său, Toni Iuruc.

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun

Simona Halep, mesaj comercial de lângă bradul de Crăciun. Fostul lider mondial nu s-a mai deplasat în Africa de Sud, la turneul demonstrativ ce urma să aibe loc în 18 și 19 decembrie. Soția lui Toni Iuruc a preferat să rămână acasă, unde s-a pregătit de zor în vederea debutului noului sezon.

Simona Halep a ales, printre altele, să fie parte dintr-un efort colectiv umanitar destinat salvării vieții unui antrenor croat de tenis. Inițiativa i-a aparținut lui Gilles Cervara, antrenorul numărului 2 ATP, rusul Daniil Medvedev.

Acesta a mobilizat mai mulți jucători profesioniști pentru strângerea de bani în vederea ajutorării antrenorului Kristijan Schneider, care se luptă cu cancerul intestinal. În acest sens, va fi organizată o licitație unde vor putea fi achiziționate rachetele de tenis ale unor sportivi faimoși din circuitul profesionist de tenis.

Ce promovează fostul lider mondial

Simona Halep și-a dorit, de asemenea, să împodobească, pentru prima oară ca soție a lui Toni Iuruc, bradul de Crăciun. Ea a împărtășit cu fanii câteva imagini cu etapele decorării tradiționale, dar și cu rezultatul final. Însă, tot de lângă bradul de Crăciun, numărul 20 WTA a găsit de cuviință să transmită și un mesaj de promovare a serviciilor unei platforme de comercializare a echipamentelor și accesoriilor pentru practicanții tenisului de câmp.

„Dragilor, mai este foarte puțin și vin cele mai frumoase zile din an. Așa că va urez să fiți relaxați, fericiți, să primiți și să oferiți cele mai inspirate cadouri. Și, dacă ați intrat în pană de idei, nu va stresați, vă arăt eu de unde îmi umplu sacul de Moș Crăciun. www.tenniswin.com, cel mai bun loc pentru toți cei care iubesc tenisul. Crăciun fericit!”, scrie în mesajul postat de Simona Halep pe Facebook, de lângă bradul de Crăciun.

Simona Halep tocmai a apărut și în Top Capital al celor mai bogați 300 de români. Jucătoarea din Constanța ocupă locul 146, cu o avere estimată la 46-50 de milioane de euro. În acest an, cel mai slab financiar din 2012 încoace, Simona Halep a adunat, totuși, conform WTA, suma de 904.330 de dolari, chiar dacă nu a câștigat niciun turneu.

Doar din tenis, banii câștigați de Simona Halep se ridică la 38 de milioane de dolari. Simona Halep a fost recompensată, totuși, de ancheta WTA, cu premiul pentru „cea mai bună lovitură a anului” din circuitul feminin, conform wtatennis.com.

 

 

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ultima oră despre vizele de SUA. Românii nu primesc vești bune
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro