04 nov. 2021 | 13:04

Echipa care a părăsit Asia Express. Mesajul surprinzător transmis de concurenți, după ce au ieșit din competiția de la Antena 1

Emisiuni TV
Echipa care a părăsit Asia Express. Mesajul surprinzător transmis de concurenți, după ce au ieșit din competiția de la Antena 1
S-a aflat cea mai recentă echipă eliminată din „Asia Express”

Sezonul 4 din „Asia Express” este în plină desfășurare la Antena 1. Deși sub premizele pandemiei, emisiunea-concurs a reușit să revină pe micul ecran. Sezonul 4, denumit „Drumul Împăraților”, a adus față în față 9 echipe. În același timp moderatorul a fost schimbat în persoana Irinei Fodor, alături de Oase și actorul Marius Damian. În cel mai recent episod s-a mai produs o eliminare, neașteptată poate. După acest moment, concurenții eliminați au transmis și un mesaj surprinzător, după eliminare.

Sezonul 4 „Asia Express” i-a adus pe Patrizia Paglieri și Francesco în concurs

Noul sezon, considerat a fi unul din cele mai grele de până acum, a avut parte de surprize majore. Plecând de la componența concurenților și până la traseele competiției, toate au avut un grad mare de surprindere. Intitulat „Drumul Împraților”, noul sezon de „Asia Express” i-a purtat până acum pe concurenți prin Turcia și Georgia. Traseele și probele au devenit, ușor, ușor, din ce în ce mai grele, iar unii dintre concurenți nu au reușit să facă față.

Printre cele 9 echipe de la startul noului sezon „Asia Express” s-au aflat și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Cei doi, timp de 29 de episoade, au trecut prin toate probele, uneori cu greu, alteori chiar câștigând și o amuletă.

Pe tot parcursul celor două trasee, din Turcia și Georgia, Patrizia Paglieri și Francesco au demonstrat că pot fi adversari redutabili. Fanii show-ului au putut vedea și o posibilă relație între Francesco și fiica actriței Adriana Trandafir, Maria Speranța, despre care juniorul declara:

„Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim. Eu sunt liber de un și ceva, dar am mai vorbit noi așa între noi și știam că Maria e un pic ocupată.”, spunea Francesco Paglieri la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Patrizia Paglieri și Francesco eliminați în episodul 29

Cel mai recent episod, cel de-al 29-lea, a adus și o nouă eliminare. După un traseu greu, prin Georgia, s-a ajuns la momentul la care s-a decis echipa eliminată. Spre surprinderea fanilor, dar și a concurenților, echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco a fost cea mai votată pentru a fi eliminată.

Eliminarea a venit după lupta pentru ultima șansă exact împotriva echipei formate din Adriana Trandafir și fiica acesteia, Maria Speranța. Deși dezamăgiți, cei doi au ieșit din competiția „Asia Express”, mai puternici și cunoscându-și acum cu adevărat limitele. Fiul celebrului Chef Patrizia Paglieri a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, ulterior.

„În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia Express limitele sunt în echipa și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea.

Mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris Francesco Paglieri pe Instagram.

Pentru următorul episod din „Asia Express”, au mai rămas în concurs Lidia Buble și Estera Buble, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Mihai Petre și Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța, dar și Eliza și Cosmin Natanticu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro