Giulia Nahmany i-a surprins pe internauți cu o apariție extrem de sexy. Aceasta s-a pozat în lenjerie intimă. Vedeta este cunoscută pentru felul în care le inspiră pe femei să se iubească indiferent de kilograme.
Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă și le-a încurajat pe femei să se iubească indiferent de forma corpului lor și de kilogramele sau semnele pe care le-au dobândit de-a lungul vieții.
Fosta concurentă de la ‘Ferma vedetelor’ a postat de curând o fotografie în care era îmbrăcată doar în lenjerie intimă și în care purta un zâmbet până la urechi, semn că se simte foarte bine în pielea sa.
Vedeta a ținut să sublinieze că poza nu este retușată în niciun fel. De asemenea, blondina a mai mărturisit că este mândră de vergeturile sale rămase în urma nașterilor avute.
„Poza este făcută de mine în această dimineață fără retuș, dacă vedeți cu atenție se văd și vergeturile de la naștere pe abdomen, care fac parte din mine și le iubesc”.
Mai mult decât atât, Giulia le-a mai spus încă o dată urmăritorilor săi că a ales în urmă cu mulți ani un alt stil de viață care exclude consumul de carne. Cea din urmă se declară fericită datorită acestei hotărâri care i-a schimbat viața.
”În urmă cu câțiva ani am renunțat la consumul de carne și lactate. A fost o decizie asumată și foarte bine gândită, pe care mă bucur nespus că am luat-o la momentul potrivit, atunci când aveam nevoie de o schimbare în viața mea, inclusiv la capitolul alimentație.
Însă o bună perioadă de timp, chiar în condițiile unei diete vegetariene, mă simțeam balonată, aveam în permanență abdomenul umflat și o stare accentuată de disconfort”, a scris Giulia.
Vedeta a mai venit cu câteva alegeri personale tot în ceea ce privește alimentația. Mai exact, ea a înlocuit produsele dietetice găsite în magazine care au și ele zahăr cu cereale care conțin fibre și seleniu ce ajută la reducerea inflamației.
„Așa am ajuns să elimin din dietă, rând pe rând, carbohidrații simpli (rafinați) – pastele, orezul alb, cerealele și pâinea, zahărul adăugat în produsele aparent banale regăsite pe rafturile magazinelor, de la iaurt până la biscuiți “digestivi”, și multe dintre produsele așa-zis “dietetice”, cu surprinzător de puține calorii și cu o mulțime de potențiatori de gust și de aromă, aditivi chimici și emulsifianți.
Cu ce le-am înlocuit? Cu cereale integrale care conțin fibre și seleniu și care ajută la reducerea inflamației, cu fructe și legume bogate în antioxidanți care combat inflamația (anghinare, avocado, afine, zmeura, căpșuni, sfecla roșie, spanac) și, foarte important, cu o serie de condimente cu rol dovedit antiinflamator (scorțișoară, turmeric, curry, ghimbir, rozmarin, oregano, mărar etc)””, a mai detaliat aceasta pe Instagram.
Vezi această postare pe Instagram