12 oct. 2021 | 18:17

Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV

Monden
Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV
Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată

Un dialog inedit a avut loc între Cătălin Măruță și o invitată, în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Deși la prima vedere subiectul discuției a avut nuanțe diferite, el a fost cât se poate de serios și de important.

Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată

Grecoaica focoasă Maria Andria a fost invitata lui Cătălin Măruță în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Aceasta a povestit amănunte din viața ei, însă într-o manieră care a stârnit hazul. Și așa, dialogul dintre ea și Cătălin Măruță a devenit unul savuros, dar cât se poate de ”nepotrivit” pentru ora la care se difuza emisiunea, întrucât i s-ar fi putut da oricând o altă conotație decât cea… reală.

”Maria Andria: Mi-am băgat-o de două ori.

Maruta: Tu ți-ai băgat-o de două ori?

Maria Andria. Da, dar nu mi-o bag și a treia oară. Sunt nouă-nouță.

Maruta: Hai sa le spunem oamenilor ca este vorba despre vaccin… Cu dragostea cum stai?

Maria Andria: Să nu se supere Andra. Eu te iubesc pe tine.”, a fost o primă parte din dialogul lui Măruță cu Maria Andria.

Să traducem însă. De fapt, frumoasa grecoaică a dorit să îl informeze pe Măruță că s-a vaccinat cu două doze de vaccin anti-covid, însă pesemne că traducerea cuvintelor și expresiilor din limba greacă în limba română i-a dat puține bătăi de cap superbei blondine.

Apoi, simpatica Maria Andria a dorit să ofere amănunte prețioase despre noua ei piesă și a dat de înțeles că este una cât se poate de ritmată și de hot:

”Se danseaza doar cu cu c***l pe piesa mea”.

Rugată însă de Cătălin Măruță să fredoneze versuri din piesele sale, aceasta a refuzat spunând:

”Eu nu vreau sa ți-o scot afară”, în timp ce  Cătălin Maruta a simțit nevoia să facă o completare…: ”vorbim despre muzica, oameni buni, în caz că vă întrebați ce fel de discuții avansate avem”.

Cine este Maria Andria

Despre Maria Andria se știe că aceasta a cunoscut succesul cu piesa “Love in Dubai” în anul 2016, care a strâns nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări, pe platforma YouTube.

Ea s-a născut la data de 9 iulie 1991 și este o tânără originară din Grecia. Prima ei melodie din cariera a fost ”Love in Dubai”, care a fost lansată în anul 2016, prin intermediul Cat Music. Melodia a avut și un videoclip filmat în Cipru și regizat de Evgenios Zosimov.

După ce a lansat acest single de debut, Maria Andria a scos ”Mamma Mia”, o piesă dance, care la rândul ei are peste 4,4 milioane de viziualizari. Iar pentru piesă “Goodbye”, grecoaica a colaborat cu Sprint Music.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Se strică vremea în România. Vor fi furtuni și chiar lapoviță
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Capital.ro
Adio, cafea! Reţeta clasicei licori de dimineaţă se schimbă radical. Noile componente anunţate de oamenii de ştiinţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro