Pâinea nu se menține mult timp proaspătă, așa că aceasta este greu de consumat dacă s-a întărit peste noapte. Mulți preferă să o arunce și să cumpere un alt produs, dar iată că pâinea poate să fie folosită și în momentul în care s-a uscat.
Pâinea devine fărămicioasă pe interior și crocantă la exterior, așa că majoritatea românilor dau fuga până la magazin pentru a cumpăra un produs proaspăt. Totuși, pâinea uscată poate să fie introdusă în numeroase rețete delicioase, așa că nu trebuie să o arunci!
Pesmetul este folosit pentru a produce numeroase delicatese culinare, așa că trebuie să te folosești de pâinea uscată pentru a face acest ingredient în casă.
Produsul trebuie să fie pus la cuptor timp de 30 de minute, iar temperatura să aibă 250 de grade. Apoi, sfărâmă bine totul și depozitează pesmetul pentru a prepara oricând îți dorești șnițele crocante.
Pâinea uscată este perfectă pentru a prepara bruschete. Folosește-te de ingrediente precum roșii, usturoi, busuioc și măsline pentru a te bucura de un aperitiv delicios. O să observi că produsul o să se înmoaie datorită sucului pe care îl lasă acest amestec.
Pâinea uscată trebuie lăsată să se înmoaie într-un amestec format din ouă și lapte, acest preparat fiind ideal pentru o gustare rapidă, fie că îți dorești ceva sărat sau dulce! Produsul deshidratat o să absoabă ingredientele, așa că o să ai parte de un mic dejun copios fără mulți bani!
Durează doar câteva minute să faci crutoane, iar ele se păstrează timp de săptămâni întregi, așa că o să te bucuri de pâinea uscată ori de câte ori îți dorești să servești o supă cremă.
Pâinea trebuie să fie tăiată în cuburi, stropită cu ulei de măsline și condimente pentru un plus de savoare, apoi pusă în cuptorul încins la 200 de grade pentru 30 de minute.
Niciodată nu ți-a ieșit perfect bundinca de pâine? Află că nu trebuie să folosești un produs proaspăt, ci unul uscat!
Amestecă bucățelele de pâine cu brânză și ierburi, apoi adaugă puțin pesmet și piper deasupra. Nu uita de parmezan și busuioc pentru un plus de savoare și lasă totul la cuptor. Acest preparat este gata imediat!
Chifteluțele se prepară perfect cu pâinea uscată. Udă bine cu apă o bucată de pâine, apoi stoarce-o și amestecă totul cu boia, carne tocată, ou, piper, sare, ceapă, usturoi și condimente.
Formează biluțe și lasă preparatul la cuptor. O să observi că bucățile de pâine o să absoarbă sucul delicios eliberat de carne, așa că acest truc cu un produs simplu o să mulțumească toată familia.
Panzanella este o salată italiană care se prepară cu pâine veche. Aceasta este absolut delicioasă, așa că nu o să regreți dacă o să o prepari!
Într-o pâine veche pune ardei, castraveți, roșii, busuioc, ceapă, ulei de măsline, oțet de vin roșu, piper și sare. Nu îți mai trebuie nimic altceva și preparatul este gata în doar 5 minute!