22 sept. 2021 | 23:56

În ce stare este Theo Rose după ce a făcut covid a doua oară. Ce a dezvăluit artista

Monden
În ce stare este Theo Rose după ce a făcut covid a doua oară. Ce a dezvăluit artista
Cum se simte Theo Rose dupa ce a facut COVID

Artista Theo Rose a fost infectată pentru a doua oară cu virusul Sars-Cov-2, veste pe care a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare. Cum se simte acum cântăreața și care este starea sa actuală de sănătate.

Theo Rose a făcut COVID pentru a doua oară

Frumoasa artistă și-a îngrijorat fanii atunci când i-a anunțat că a fost infectată, pentru a doua oară, cu virusul Sars-Cov-2.

Recent, Theo Rose le-a transmis admiratorilor săi din mediul online că a crezut că este vorba despre o răceală mai puternică, dar după câteva teste, rezultatul a fost pozitiv, iar diagnosticul a fost unul clar: COVID-19.

„Oameni buni,
Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.
Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv.

La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv. Va aduc asta la cunostinta, pentru ca ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atat de plina din acest sezon si ar fi fost extraordinar atat pentru mine cat si pentru trupa mea sa le putem onora.

Ma simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data. Imi cer scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni. Aveti grija de voi si de ai vostri!”, a scris cântăreața Theo Rose pe pagina ei oficialăm de Facebook.

Cum se simte Theo Rose după ce a aflat că are iar COVID

Deși nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, vedeta de la Vorbește Lumea a declarat că se simte bine, fiind recunoscătoare că nu a făcut o formă gravă a bolii.

Theo Rose se află, în prezent, acasă, acolo unde are grijă să se îngrijească. Cântăreața face băi fierbinți, consumă vitamine și bea multe lichide.

„Am dormit întruna, mi-am făcut de lucru prin casă, mi-am făcut băi fierbinți, am luat Paracetamol, mi-am făcut aerosolii mei pentru gât, am luat vitamina C și am băut multe limonade și fresh-uri”, a mai spus frumoasa artistă Theo Rose pe Instagram.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
O nouă setare pe Instagram, pentru părinți. Ce face funcția „teen”
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro