15 sept. 2021 | 07:20

Momente tragice în Constanța. Mamă și copil de 12 ani, morți într-un grav accident rutier

News
Momente tragice în Constanța. Mamă și copil de 12 ani, morți într-un grav accident rutier
Accident mortal în Constanța

Un accident teribil a avut loc, marți seară, pe DN3C – Varianta Ovidiu, din județul Constanța, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului violent au rezultat patru victime, dintre care două persoane moarte. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje medicale și de pompieri care au oferit primul ajutor și au început descarcerarea victimelor.

De cine erau conduse cele două autoturisme

Tragedia a avut loc în jurul orei 20:30, atunci când Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui accident grav pe DN3C – varianta Ovidiu, acolo unde mai multe Ambulanțe au acționat de urgență. În urma evenimentului tragic, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs între două autoturisme, unul condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, iar cel de-al doilea de un bărbat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Din păcate, o parte din pasagerii mașinii conduse de femeie au murit, fiind găsiți în stop cardio-respirator. În ciuda tuturor eforturilor de a-i salva, medicii au declarat decesul mamei de 35 de ani, precum și al copilului de 11 ani. Cel de-al doilea copil, în vârstă de 14 ani, a suferit răni ușoare, fiind în afara oricărui pericol.

„În data de 13.09.2021, ora 20:16 am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un accident rutier în localitatea Ovidiu, pe variantă. La locul solicitării au fost trimise următoarele echipaje: echipaj SMURD B, echipaj SMURD C și SAJ B2. Au fost găsite trei victime:
• copil de 14 ani, traumatism membru superior și membru inferior stâng, conștient. A fost transportat de echipajul SMURD B la Spitalul Județean Constanța.
• femeie în stop cardio-respirator, s-a efecutat protocolul de resuscitare, dar fără rezultat, declarată decedată
• copil de 11 ani în stop cardio-respirator, în urma protocolului a fost declarat decesul”, a fost mesajul transmis de reprezentanții SAJ Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în timp ce polițiștii caută dovezile pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Vezi imagini de la momentul resuscitării victimelor:

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro