25 aug. 2021 | 23:55

De ce a luat-o Pro TV pe Mihaela Bilic în locul Oanei Cuzino. Lovitura de grație pentru Antena 1

Știri generale
De ce a luat-o Pro TV pe Mihaela Bilic în locul Oanei Cuzino. Lovitura de grație pentru Antena 1
De ce a plecat Mihaela Bilic la Pro TV

Veste bombă în lumea divertismentului din România. Nutriționistul Mihaela Bilic a semnat un contract cu cei din trustul PRO, în locul Oanei Cuzino. Ce lovitură de grație i-a fost dată postului TV Antena 1 și cine este vedeta care va apărea pe sticlă la PRO TV.

De ce a plecat Mihaela Bilic la Pro TV

Trustul PRO a dat lovitura semnând unul dintre cele mai bune contracte din ultima perioadă. Noul doctor care o va înlocui pe Oana Cuzino este nimeni alta decât Mihaela Bilic. Faimoasa nutriționistă va face parte din familia trustului din Pache Protopopescu în rolul de noua gazdă a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”.

Această mișcare a celor de la PRO TV vine ca o lovitură incredibilă pentru trustul concurent Intact, care tocmai a semnat contract cu dr. Mihail. Specialistul va avea propria sa emisiune din toamnă, la Antena 1. Conform publicului român, Mihaela Bilic se bucură de multă notorietate și o popularitate mai mare decât cea a specialistului de la Fundeni.

„Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață.

Împreună cu Pro TV voi putea să îi ajut pe oameni să se împace cu mâncarea. M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale.

Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine”, a declarat medicul nutriționist Mihaela Bilic pentru cei de la Libertatea.

Ea consideră că românii trebuie să fie mai selectivi în privința mâncării, dar și să pună „preț pe o alimentație de calitate, care nu înseamnă neapărat să fie și scumpă.” Explicația este, spune ea, că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.

Dr. Mihail va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni vine în ajutorul românilor din această toamnă, la Antena 1 în cadrul emisiunii MediCOOL, începând din 29 august, de la ora 15.00.

Cadrul medical va aborda diverse subiecte legate de sănătate și va răspunde astfel tuturor întrebărilor telespectatorilor săi. Coprezentatorii săi vor fi nutriționista Iuliana Dabija, medicul stomatolog Meroiu Alexandru Răzvan, dr. Elena Popa, medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală și dr. Iulia Solomon, medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică.

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat.

Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat dr. Mihail Pautov, de curând.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro