08 aug. 2021 | 16:24

Gândaci pe pâine în Mega Image. Ce au descoperit clienții, după scandalul șobolanilor

News
Gândaci pe pâine în Mega Image. Ce au descoperit clienții, după scandalul șobolanilor
Gândaci pe pâine în Mega Image.

În Mega Image, supermarketul unde în urmă cu o lună a fost fotografiat un șobolan care se înfrupta dintr-un covrig, acum au început să mișune și gândacii pe produsele de panificație.

Gândaci pe pâine în Mega Image

Astfel că recent, pe un grup de Facebook, a fost postată o imagine făcută în același supermarket, de către o persoană care a surprins mai mulți gândaci care mișună pe produsele de panificație expuse în vitrină. Persoana care a surprins imaginea a postat și un mesaj acid pe Facebook în care critică nepăsarea lui Clotilde Armand.

„Din nou, gândaci pe pâine. La asta, pe lângă nepăsarea angajaților, contribuie și jegul de pe stradă și războiul duamnei”, a conchis ironic persoana în cauză.

Au fost descoperiți și șobolani în magazin

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doresti. Însă nu aşa se solutionează conflictul cu ei. Cu toate astea PÂNA UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dam foc la ţară ca să ne arate ei că lupta cu „mafia”?”, scria liberalul Adrian Moraru, pe Facebook.

Reprezentanţii companiei au spus atunci:

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic”, au precizat reprezentanții comapniei pentru Gândul.ro.

Inspectorii ANSVSA au decis atunci amendarea operatorului economic cu suma de 10.000 de lei.

Despre Mega Image

Mega Image este un lanț de supermarketuri si magazine de proximitate din România, care a fost fondat în București în anul 1995.

În anul 2000, Mega Image a fost achiziționată de grupul belgian Delhaize Group. În anul 2008, Mega Image a achiziționat cele 14 magazine La Fourmi, contra sumei de 18,6 milioane euro. Fostele supermarketuri La Fourmi situate în București și au fost transformate în Mega Image până la finalul lui 2009. Apoi, în iulie 2009, grupul Delhaize, proprietarul Mega Image, a cumpărat cele patru supermarketuri Prodas din București.

În aprilie 2013, Mega Image era cel mai mare lanț de supermarketuri din România, având o rețea care cuprindea 209 magazine în orașe precum București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (139) și Shop&Go.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Greșeala pe care o fac toți șoferii, sperând că vor fi iertați. Codul Rutier prevede sancțiuni
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ora de iarnă 2024. Se schimbă ceasurile în România. Oamenii MOR mai des imediat după
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro