20 iul. 2021 | 10:05

Cum arată mama lui Elon Musk, de fapt. Femeia a surprins pe toată lumea când a apărut în hainele unui designer român celebru

Monden
Cum arată mama lui Elon Musk, de fapt. Femeia a surprins pe toată lumea când a apărut în hainele unui designer român celebru
Cum arată mama lui Elon Musk, de fapt. Femeia a surprins pe toată lumea când a apărut în hainele unui designer român celebru

Mama lui Elon Musk a făcut senzație la un eveniment monden din Los Angeles. Maye Musk a apărut purtând o creație a unui designer român.

Cum arată mama lui Elon Musk, de fapt

Mama lui Elon Musk a apărut la un eveniment monden și a atras toate privirile. Femeia arată extrem de bine și și-a pus silueta în valoare purtând o creație a designerului român Lucia Maria Hohan.

Maye Musk a purtat un kimono din mătase cu imprimeuri florale, de o culoare superbă portocaliu-arămie. Ea a postat imaginile pe pagina sa de Instagram.

Mama lui Elin Musk are 72 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. În plus, ea este fost model și a studiat nutriția.

S-a remarcat cu succes în lumea modei la vârsta de 70 de ani, iar pe Instagram are postări în care folosește haștagul #ItsGreatToBe72.

Maye a avut o carieră de model de peste 50 de ani și a participat la multe campanii publicitare pentru branduri extrem de cunoscute, de-a lungul timpului. La 67 de ani, ea a defilat pentru prima oară la New York Fashion Week, devenind apoi imaginea brandului de cosmetice CoverGirl.

Cine este Maye Musk

Stilul ei a impresionat întotdeauna marii designeri, iar pe rețelele sociale ea postează adesea piese excentrice, rochii elegante și explozii de culori.

Maye a început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani. Deși i s-a spus că această carieră se va încheia până la vârsta de 18-25 ani, ea a ajuns să lucreze zeci de ani ca model, pozând în reviste și defilând pe podiumuri.

După ce a împlinit 60 de ani, Maye a avut mai mult succes, lucru pe care l-a atribuit deciziei sale de a nu își mai vopsi părul. Acest lucru i-a adus reclamă pentru Virgin America, coperta revistei New York în 2011 și un loc în videoclipul filmului „Haunted” al lui Beyoncé.

În 2016, ea a semnat cu IMG, o agenție de top pentru modele. În acel an, ea a avut o apariție surprinzătoare când și-a însoțit fiul, pe Elon Musk, Gala Met.

„Cred că ceea ce fac dă speranță femeilor, pe măsură ce îmbătrânesc, că pot continua să lucreze și să fie relevante, încrezătoare și confortabile cu ele însele”, a declarat Maye pentru Forbes despre realizările sale.

Parteneri