13 iul. 2021 | 10:32

Câți bani primesc fotbaliștii italieni după ce au câștigat Euro 2020. Suma e colosală

Sport
Câți bani primesc fotbaliștii italieni după ce au câștigat Euro 2020. Suma e colosală
Câți bani primesc fotbaliștii italieni după ce au câștigat Euro 2020

Italia a reușit să câștige trofeul EURO 2020. După un meci dificil cu echipa Angliei, cele două finaliste ale campionatului european au ajuns la lovituri de departajare, unde italienii au reușit să îi bată pe englezi.

Câți bani primesc fotbaliștii italieni după ce au câștigat Euro 2020

Jucătorii Italiei sunt în culmea fericirii, pentru că naționala a reușit să câștige al doilea titlu european după 53 de ani. Pe străzile Italiei este o sărbătoare continuă, după ce fotbaliștii au adus acasă marele premiu.

Fiecare jucător al naționalei Italiei va primi câte 250.000 de euro, după ce echipa a reușit să aducă acasă trofeul.

Federația italiantă a primit din partea UEFA suma de 99,25 de milioane de euro, iar fiecare fotbalist va obține 250.000 de euro.

Locul 2, echipa Angliei a primit un premiu în valoare de 200.000 de euro.

Dacă Italia s-ar fi oprit în sferturile de finală, fiecare jucător ar fi primit 80.000 de euro, iar în semifinale ar fi primit 150.000 de euro.

Italia este noua campioană europeană după ce a bătut Anglia cu 3-2 la loviturile de departajare. La finalul meciului, scorul era de 1-1 și s-a încheiat cu un scor general de 4-3.

Finala spectaculoasă între Italia și Anglia

Finala EURO 2020 a fost spectaculoasă, iar englezul Luke Shaw a marcat cel mai rapid gol din istoria Campionatului European. El a deschis scorul la minutul 1 și 57 de secunde.

În minutul 23, Jorghino a fost faultat și medicii au fost nevoiți să intervină pe teren. Din fericire, jucătorul a reușit să reia jocul.

Italia a reușit să egaleze în minutul 67, după un corner. În prelungiri, meciul a fost echilibrat, deși au existat câteva ocazii bune din partea ambelor echipe.

Italia a câștigat la loviturile de departajare, al doilea său meci consecutiv, după un scor de 4-2 cu Spania, în semifinală.

Naționala Italiei a ajuns la 34 de meciuri consecutive fără înfrângere, 27 de victorii și 7 egaluri. Ei au pierdut ultima oară în septembrie 2018, când au fost înfrânți de Portugalia.

La 53 de ani distanță, Italia reușește să câștige pentru a doua oară titlul EURO.

Până să ajungă în finală, Italia a învins Turcia cu 3-0, Elveția cu 3-0, Țara Galilor cu 1-0, Austria cu 2-1, Belgia 2-1 și Spania 4-2, la loviturile de departajare.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Criminalul în cazul asasinatului de la Arad a fost prins! E incredibil cine ar fi comandat moartea lui Ioan Crișan
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro