04 iul. 2021 | 08:34

Horoscop iulie 2021. Zodiile care nu vor avea deloc noroc toată luna

Horoscop
Horoscop iulie 2021. Zodiile care nu vor avea deloc noroc toată luna
Zodiile care nu vor avea deloc noroc toată luna

O lună care vine atât cu vești bune, pentru unii nativi ai hroscopului, cât și vești mai puțin bune penrtu cealaltă parte a horoscopului.  Luna iulie ar putea scoate la suprafață multă emoție ascunsă și oamenii tind s fie mai sensibili și vulnerabili. Există trei zodii care în luna iulie va fi mai sensibil ca niciodată.

Zodiile care nu vor avea deloc noroc toată luna

Berbec

Pentru tine, luna iulie poate veni ca o lună a descoperirii de sine. Lași deoparte impulsivitatea și poți chiar să treci prin stări de nostalgie.

Tot ce înseamnă familie, casă, apropiați și persoane iubite te emoționează și te sensibilizează, astfel încât îți dai seama de cât de prețioși sunt oamenii de lângă tine.

E luna în care îți dai seama că ți-ai îngropat niște emoții și că ar trebui să le scoți la suprafață și să le recunoști, mergând mai departe.

Leu

O lună în care tu ești pe primul plan, o lună a introspecției, a spiritualității și a emoțiilor.

Te lași purtat de val în propria imaginație, te angajezi în introspecții și te fascinează latura empirică a lucrurilor.

Nu ar fi rău deloc să apelezi la un psihiterapeut, care poate porni alături de tine în această descoperire a sinelui. E posibil să ai parte de revelații.

Săgetător

Luna asta nimic nu merge nbine, parca tot din jur se strică, de la obiecte electrocasnice, până la relații și prietenii.

Ei bine, află că tot ce ți se întâmplă e normal. Lucrurile sunt menite să se strice, prieteniile se mai răcesc, iar legăturile se pierd. Ai un final de lună dificil, dar vei trece peste.

Semnele favorizate în luna iulie

Rac

Ai o energie care îi uimește pe cei din jurul tău. Te simți mai puternic ca niciodată și luna asta vei realiza tot ce îți propui. Soarele trece prin prima ta casă, cea a sinelui, motiv pentru care simți că poți muta munții din loc. Ar fi bine, totuși, să îi lași acolo și să te concentrezi pe lucruri mai eficiente și care îți aduc saisfacții mai mari.

Scorpion

Fluturași în stomac sau doar entuziasmul unui nou început? Orice ar fi, luna asta aduce spontaneitate în viața ta și trebuie să îți deschizi sufletul. Urmează aventuri și călătorii în locuri noi, așa că în luna iulie, viața ta va fi foarte palpitantă.

Pești

Este cu siguranță luna ta, pentru că Soarele tranzitează casa a cincea, a distracției și a plăcerilor. Tu vei trăi vara asta ca nimeni altcineva. De la petreceri, distracție, noi iubiri, adrenalină și activități palpitante, toate le vei trăi în iulie, așa că profită de toată energia pozitivă.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Cea mai infidelă și rea zodie. Își rănește toți partenerii
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Cutremur în cazul ELODIA. Cioacă recunoaște tot. Adevărul despre dispariția avocatei
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
SURPRIZĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro