18 iun. 2021 | 08:06

Fata Adrianei Trandafir, probleme mari la Asia Express. A avut nevoie de doctor

Monden
Fata Adrianei Trandafir, probleme mari la Asia Express. A avut nevoie de doctor
Fata Adrianei Trandafir, probleme mari la Asia Express

Fiica Adrianei Trandafir a avut nevoie de medic la Asia Express. Cele două au pornit împreună în aventura celui mai urmărit show, însă Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri speciale.

Fata Adrianei Trandafir, probleme mari la Asia Express

Totul s-a întâmplat înainte de o cursă, când Maria s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Adriana Trandafir a fost nevoită să pornească în cursă singură.

În primele zile din competiția Asia Express, Maria s-a simțit rău, iar actrița Adriana Trandafir nu a știut ce să îi facă.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură”, a povestit Adriana Trandafir, care își dorea să știe doar că fiica ei e bine.

Ea a povestit că a fost foarte greu, însă fiica ei s-a simțit mai bine cu ajutorul medicilor și a putut să se alăture mamei sale pe parcursul probei.

„A fost foarte greu, dar nu mă plâng, pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, ceea ce a fost cea mai frumoasă întâlnire”, a spus actrița.

Cine este Maria Speranța

Maria Speranța are 20 de ani, a studiat la Haga și este o apariție nouă pentru lumea showbizului românesc, asta deși mama ei are o carieră impresionantă în țară.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing”, spunea actrița despre fiica ei.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaiîntâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a mărturisit Maria Speranța înainte de plecarea la „Asia Express”.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cine este Amalia Bellantoni, cea care a săpat-o pe Diana Șoșoacă. De la stewardesă la vedetă
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Sunt taxați în plus. Lovitură pentru românii cu mașini pe benzină. Se aplică de luni, 7 octombrie
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
RĂSTURNARE TOTALĂ în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! Cine va fi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro