12 iun. 2021 | 19:32

‘Haos în București’. Austriecii, șocați cu 24 de ore înainte de primul meci de la Euro 2020 de pe Arena Națională FOTO

Sport
‘Haos în București’. Austriecii, șocați cu 24 de ore înainte de primul meci de la Euro 2020 de pe Arena Națională FOTO
‘Haos în București’. Austriecii, șocați cu 24 de ore înainte de primul meci de la Euro 2020 de pe Arena Națională FOTO

Austriecii au fost absolut șocați de ce au găsit în București. Ploaia a făcut ravagii în Capitală, inunând mai multe bulevarde, străzi și chiar curți.

Austriecii, șocați cu 24 de ore înainte de primul meci de la Euro 2020 de pe Arena Națională

Asta s-a întâmplat și pe Arena Națională, care s-a transformat într-o mare piscină, iar naționala Austriei a fost nevoită să își anuleze antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Macedonia de Nord, care va avea loc duminică de la ora 19:00 pe Arena Națională.

Gazonul de pe stadion s-a transformat într-o mare băltoacă, iar sistemul de drenaj n-a făcut deloc față precipitațiilor abundente din Capitală.

„Nu înţeleg de ce n-au tras acoperişul. Nu te pui cu furia naturii. Într-o jumătate de oră au fost peste 50 de litri pe metru pătrat. Eu ştiam că, în caz de ploaie, nu e pericol cu acoperişul. 

N-au rezolvat nici problema scărilor, e foarte periculos. E singurul stadion din lume fără scări. 

Normal, e stadion nou, ar trebui ca până mâine să fie terenul uscat. Gazonul e nou. Dacă nu, să tragă acoperişul! Trebuie găsit de urgenţă alt stadion unde să facă antrenament echipele. Nu se poate face antrenament, e apa de o palmă pe gazon. 

Furia naturii n-o poţi controla. Trebuiau să tragă acoperişul şi totul era ok. Mă tem că acoperişul nu putea fi tras. Atunci suntem în mare culpă, ne facem de rahat în toată omenirea. Dacă nu trag, acoperişul s-ar putea nici să nu se joace mâine!”, a declarat Dumitru Dragomir, la Telekom Sport.

Austriecii titrează: ‘Haos în București’

Și austriecii au scris despre situația jenantă de pe Arena Națională, spunânc că întregul București s-a scufundat, iar stadionul a devenit un bazin de apă.

„Haosul produs de ploaia din București încetinește echipa”, titrează oe24.at

„Antrenamentul final al echipei ÖFBde sâmbătă, înainte de meciul împotriva Macedoniei de Nord s-a dus literalmente pe apa sâmbetei, iar echipa a fost mutată pe alt stadion.

Întregul București s-a scufundat sube. Toată Național Arena părea a fi un bazin de apă, totul era inundat. Dintr-o dată, un o alertă zgomotoasă pe telefon: AVERIZARE METEO! Antrenamentul a fost amânat pentru echipa noastră națională, iar peluza s-a inundat în câteva minute.

Începutul antrenamentului a fost mutat, inițial, de la 15:30 la 16:30. Jucătorii au privit situația cu umor: Hoffenheim Christoph Baumgartner s-a pus pe burtă pe teren și a plonjat 10 metri prin apă.

Marko Arnautovic a ieșit desculț, iar David Alaba s-a așezat cuminte pe banca plină de apă.

La scurt timp după ora 15:30, furtuna s-a oprit. Dar pe teren nu se mai putea juca. La ora 16:12 era clar: antrenamentul final al ÖFB-Elf trebuia mutat pe stadionul vecin, arena din Ghencea”, scriu austriecii.

Foto: Inquam Photos

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Bătrân și orb, pe cale să-l omoare pe Ceaușescu. Dictatorul l-a împușcat, până la urmă, dar a fost penibil
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordin UE. Se declară obligatoriu din 2025. Decizie în România pentru telefoanele mobile
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 14 octombrie 2024. Anca Țurcașiu, momente grele după jocul de amuletă. Cine a câștigat imunitatea mică
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro