11 aug. 2019 | 08:16

Super ofertele pe care le găsești doar la magazinul Ikea Pallady

Știri generale
Super ofertele pe care le găsești doar la magazinul Ikea Pallady
Care sunt super ofertele pe care le găsim la Ikea Pallady.

Pe 24  iunie s-a deschis noul Ikea Pallady. IKEA numărul doi s-a deschis în Bd Theodor Pallady 57, la doi pași de ieșirea din București pe autostrada A2 spre Constanța. IKEA Pallady are program 10-22, iar restaurantul 9-21, ca și cel din Băneasa.

Ce oferte găsești doar la magazinul Ikea Pallady

Magazinul este mult mai mare (30% în plus față de Băneasa, este cel mai mare din Europa de Sud-Est), ceea ce înseamnă culoare mai largi pentru vizitatori, mult mai multă marfă bine expusă și mult mai multe camere deja aranjate, ca să prinzi idei de design. Magazinul de 37.000 de metri pătrați pune la dispoziția clienților aproape 10.000 de produse.

Restaurantul are 550 de locuri și este cel mai mare din București (posibil România). Au și o zonă de cafenea, cu espressor Rancilo clasic, prăjituri și sandvișuri, pentru cei care vor doar ceva de băut și poate o gustare, dar fără a sta la marea coadă din zona principală.

Servicii pentru clienți, la Ikea Pallady

Magazinul este construit pe piloni, apropo. La nivelul solului, “sub” magazin, este o parcare mare. Magazinul are etajele 1 și 2, cum ar veni. Există o parcare foarte mare în fața magazinului, cea comună cu Auchan și restul magazinelor de acolo. Intrarea este bine făcută, dinspre A2 se intră pe două benzi, în parcare sunt chiar trei benzi pentru fluidizarea traficului.

Ca o noutate au patru case self-service, unde scanezi singur și plătești cu cardul. Soft-ul lor este asemănător cu cele din Carrefour-uri.

Ikea Pallady, mobilier pentru toată lumea

În showroomul Ikea găsim adevărate izvoare de inspirație pentru viitoarele decorări pe care dorim să le întreprindem și suntem atrași de cele mai noi reduceri Ikea. De la piese de mobilier cu design avangardist, accesorii pentru gătit și accesorii pentru masă, corpuri de iluminat, decorațiuni, spații pentru depozitare, mobilier pentru interior și exterior, electrocasnice, materiale textile și covoare, magazinul Ikea constituie un paradis autentic al ideilor creative și al prețurilor atractive.

În ceea ce privește piesele de mobilier, pe lângă aspectul modern pe care îl conferă, acestea sunt ușor de manevrat, iar asamblarea este un proces inedit și o poate realiza oricine, astfel ne îndrăgim mobila și mai mult în timp ce o construim. Manifestând o preocupare continuă pentru inovație, pentru confortul sporit a cât mai multor oameni, o serie de oferte Ikea ne așteaptă în catalogul disponibil pe catalomat.ro. Ne putem relaxa cu o ședință de shopping chiar de acasă din pat!

Produse variate, pentru clienții Ikea din toată țara

Produsele Ikea sunt deosebit de variate și special concepute pentru ca fiecare dintre noi să își creeze căminul perfect. Fiecare persoană este diferită și prezintă particularități proprii, iar obiectele Ikea vin în întâmpinarea necesităților individuale ale fiecăruia.

Fie că dorim să mobilăm o casă nou achiziționată sau dorim să ne redecorăm apartamentul pentru a-i oferi un aer proaspăt, poate suntem în căutarea unor ustensile noi de bucătărie sau ale unor așternuturi cu iz de vacanță, la fiecare vizită în magazin putem beneficia de oferte Ikea, reduceri și promoții. Din aceeași preocupare continuă pentru confort, Ikea pune la dispoziția clienților săi o serie de servicii de livrare, colectare, finanțare, asamblare, instalare, cusut, pentru ca aceștia să beneficieze de tot ceea ce își doresc, cu un minim de efort.

Ikea – colecție limitată

IKEA lansează colecția limitată Ombyte, o gamă de produse concepută pentru a fi practică și utilă celor care trebuie să împacheteze și despacheteze foarte des. Colecția este rezultatul colaborării dintre IKEA și o echipa de trei tineri designeri, Erik Thomasson, Philipp Süssmann și Ida Pettersson Preutz.

Colecția include patru modele de cutii și toate obiectele necesare pe care le veți putea folosi atât în timpul mutării, cât și după ce v-ați instalat în noua locuință.

Ikea – cutii și organizatoare

Colecția include cutii de depozitare din lemn sau oțel, cutii mobile, și genți, plus unele accesorii indispensabile în cazul unei mutări, precum cutii de carton, un cărucior, benzi adezive, și cuverturi de protecție. În locul griului utilitar, simplu, și a maroului folosite în mod obișnuit la produsele de deplasare și de depozitare, produsele din această colecție sunt disponibile în culori vii, texturi interesante și imprimeuri.

Colecția ediție limitată Ombyte va fi disponibilă începând cu 1 august în magazinele IKEA și online.

O fată înconjurată de cutii pentru depozitare.

Ofertele pe care le găsești doar la Ikea Pallady.