23 iul. 2019 | 20:16

Două măicuțe false au aruncat un bărbat pe șinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Știri generale
Două măicuțe false au aruncat un bărbat pe șinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul
Două măicuțe false au aruncat un bărbat pe șinele de tren

Două femei îmbrăcate în haine de măicuțe au aruncat un bărbat pe șinele de tren. Incidentul șocant s-a petrecut în gara din Vaslui. Cele două au agresat și alte persoane în ultimele zile. Polițiștii le anchetează.

Două măicuțe false au aruncat un bărbat pe șinele de tren, în gara din Vaslui

Două femei, mamă și fiică, una originară dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galați, merg prin diferite colțuri ale țării îmbrăcate în haine de măicuță. Cele două au fost luate în vizor duminică atunci când au început să facă scandal pe străzile din Vaslui. Umblau haotic, cu bagaje voluminoase, printre automobile și înjurau și bruscau trecătorii. La acel moment, polițiștii și jandarmii au intervenit, dar nu au luat măsuri. Luni, femeile au continuat să agreseze. O femeie a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătută de cele două măicuțe false în timp ce se plimba cu fiul ei pe o stradă din Vaslui.

„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii) care era în stânga mea pe bicicletă a căzut, aşa tare m-a împins de am căzut peste el… cea care e cu fata aia e nebun. Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea… m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon deşi nici nu formase vreun număr, nici nu îi sunase”, a scris femeie agresată de cele două călugărițe false pe rețelele de socializare.

În acel moment, oamenii legii le-au dus la secție le-au audiat și au deschis un dosar pentru loviri și alte violențe, dar le-au escortat către gara din Vaslui, dat fiind că femeile aveau bilete de tren către Tecuci. Ulterior, femeile au atacat din nou. În gară, una dintre ele a împins intenționat un bărbat pe calea ferată. Polițiștii au deschis încă un dosar penal pentru loviri și alte violențe după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Incidentul din gară s-a petrecut haotic. În video și din spusele martorilor se arată că una dintre ”maici”, titulatura pe care și-o adresau una alteia, a scuipat automatul de cafea aflat pe peronul gării, apoi, din senin, o alta a împins un bărbat de pe peron pe șinele de cale ferată. Bărbatul a fost salvat de un tânăr chiar înainte de a sosi trenul în stație. Un martor al incidentului a mers la sediul biroului Poliției Transporturi din Gara Valsiu pentru a reclama incidentul, unde nu era țipenie de om.

Întreaga scenă a fost relatată de soția tânărului care a mers să reclame situația polițiștilor: „Soţul meu era în gară împreună cu fetiţa noastră. Prima dată, una dintre măicuţe s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poză cu o femeie şi a scuipat-o. La puţin timp, l-au impins pe domnul respectiv pe şinele de cale ferata, la mai puţin de un minut înainte de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul a mers direct către Poliţia din gară dar nu era nimeni. Ele au urcat în tren între timp. Au fost şi alte persoane agresate în gară de ele. Cel mai probabil vor reveni, întrucât am înţeles ca au mai fost în Vaslui. Nu uitaţi cazul tinerei din Bucuresti de la metrou. Şi poliţia doarme!”.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Prognoza meteo, 11 octombrie. Vremea se răcește. Zonele în care va ploua
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro