17 mart. 2021 | 22:51

George Simion trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă: ”E un atentat la siguranța românilor”

Politică
George Simion trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă: ”E un atentat la siguranța românilor”
Ce semnal de alarma trage George Simion

George Simion a spus în această seară la Antena 3 că decizia autorităților de a continua vaccinarea cu Astra Zeneca este un ”atentat la siguranța românilor”, criticându-l pe Klaus Iohannis că ar ”persista în eroare” în vreme ce 15 țări europene au decis să suspende vaccinarea cu AstraZeneca.

George Simion trage un semnal de alarmă. Ce se întâmplă

George Simion a mai susținut că o să voteze moțiunea de cenzură anunțată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru această sesiune parlamentară. Iată ce declarații a făcut acesta, conform G4media.ro.

  • Parcă suntem într-un film prost care nu se mai termină. Văzându-l pe domnul Iohannis, parcă ne-am întors în  2020 la început. Toate aceste metode așa-zis științifice și-au dovedit eșecul. Românii au respectat măsurile de precauție, au fost disciplinați și cu toate acestea au luat virusul.
  • Să persiști în eroare când 15 țări au suspendat AstraZeneca și să spui că beneficiile sunt mai mari ca riscurile. De unde știe? Sunt 15 țări din Europa care își protejează populația. Este un atentat la siguranța românilor să continui. De unde știe domnul Iohannis? I-a șoptit o păsărea?
    Klaus Iohannis are guvernarea în mână, are și PSD-ul în mână. Vedem această stare de alertă care se continuă lună după lună în ciuda democrației. Suntem singurii care ne-am împotrivit acestei stări de alertă și o vom face în continuare. Ne trezim că suntem numiți teroriști că punem la îndoială anumite lucruri.
  • Nu știe nimeni încă ce se întâmplă. Vedem că în China nu mai există acest virus.
  • Să bagi frica în oameni este o apucătură totalitară, de asta a ieșit Klaus Iohannis azi. Să sperie lumea. Toți românii poartă mască, dar vedem că acest virus se propagă galopant. Spune Klaus Iohannis niște gogomănii mai mari decât Viorica Dăncilă. Dar Klaus Iohannis nu este taxat.
  • Cine-l protejează pe Klaus Iohannis? Am de multe ori senzația că suntem tratați ca ultimii sclavi, care sunt certați de părinții națiunii, de Klaus Iohannis, de Florin Câțu, care spun că nu avem voie să punem la îndoială autoritatea.
  • Primul ministru al acestei țări ne-a numit teroriști că am pus la îndoială măsuri care nu și-au dovedit eficacitatea.
  • Am mai avut biserici închise, asta nu a oprit răspândirea virusului. Nu suntem de acord cu aceste restricții absurde. Trebuie abordată ca peste tot în lume, nu doar în Europa.
  • Pe zi ce trece devenim din ce în ce mai mulți și pe unii îi sperie ca pe Florin Câțu, teroristul numărul 1 al țării. Boris Johnson a avut o politică schimbătoare în timpul pandemiei.
  • Florin Cîțu este un mare terorist pentru că asasinează economia. Eu văd în domnul Cîțu o persoană dăunătoare siguranței naționale. Noi suntem o formațiune suveranistă. Națiunea română nu a murit, s-a trezit. Noi am luat 10 la sută, creștem în fiecare zi. Creștem de la zi la zi, de asta este speriat domnul Cîțu.
  • Ăsta e subiect suveranist, trebuie să producem autostrăzi, deși în PNRR nu sunt prevăzute.
    Ce mă interesează este ce prețuri la vaccin a negociat guvernul meu. (i se atrage atenția de către moderator că a negociat UE, nu guvernele din UE)
  • Eu nu cred că amenzile trebuie să fie mari, dacă nu stai mai aproape de celălalt de un metru nu trebuie să porți mască. Învrăjbesc polițiștii și jandarmii împotriva populației. Am dubii în ce privește raportarea. Văd că apar decesuri (exprimarea liderului AUR).
  • PSD este mână în mână care restricționează drepturi fundamentale. Cu siguranță vom vota o moțiune de cenzură care să îl dea jos pe domnul Cîțu. Până în iunie este timp ca să se reechilibreze acest decalaj pe care îl avem în Parlament.
Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Scandal sexual. Procuror, acuzat de un politician că i-a făcut propuneri indecente
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Telefoanele care emit cele mai multe radiații. Lista neagră
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Anunț pentru cei cu telefoane mobile. Schimbare radicală la WhatsApp. Nu va mai funcționa
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro