11 mart. 2021 | 20:51

Horoscop 12 martie 2021. Zodia care reia relațiile vechi

Horoscop
Horoscop 12 martie 2021. Zodia care reia relațiile vechi
Horoscop 12 martie 2021 pentru zodii

Horoscop 12 martie 2021. Care sunt principalele previziuni pentru nativii Zodiacului. Dar înainte de a afla, să consultăm și numerele norocoasei ale zilei: acestea sunt: 2, 14, 32, 45 și 46. Culorile care îți fac ziua minunată vineri sunt: roz și mov.

Horoscop 12 martie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbeci, în carieră sau în anumite proceduri legate de acte pe care le fac acum pot primi beneficii sau pot avea foarte ușor dreptatea de partea lor. Să accepte noile schimbări pozitive din viața lor.

Taur

Pentru Tauri, să încearce să evite schimbările de planuri, rămânând pe drumul pe care l-au ales inițial. Astăzi este important să facă totul cu iubire, cu înțelegere, dar și cu dorința de a-i ajuta pe alții.

Gemeni

Pentru Gemeni, sănătatea pare a fi un aspect la care stau bine. În celelalte aspecte ale vieții nu ar strica însă să mai ceară și părerea unei persoane cu experiență pentru a reuși să-și rezolve problemele.

Rac

Pentru Raci, ei pot fi azi interesați să exploreze și să cunoască lucruri noi, oameni noi sau să încerce ceva nou.  Racii pot primi ajutorul celorlalți foarte ușor dacă îl solicită.

Leu

Pentru Lei, dacă au nevoie de ajutor, să nu ezite să îl ceară vechilor prieteni sau cunoștințelor. Este important să ajungă acolo unde își doresc iar numai eforturile lornu sunt suficiente însă în acest moment.

Fecioară

Pentru Fecioare, limitările sau neînțelegerile pe care le-au avut în trecut cu persoanele dragi se pot rezolva prin comunicare și empatie. În primul rând trebuie să aibă grijă de propria persoană, ca apoi să poată să ofere.

Balanță 

Pentru Balanțe, dacă caută aprobare din partea celorlalți o să fie destul de greu să îl obțină pe deplin. Să încerce să nu se răzbune pe partenerul de viață pentru micile lor neplăceri, ci mai degrabă să-și folosească energia ca să găsească soluții. Citește mai departe pe Impact.ro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Economie în vacanță. Cum eviți capcanele care îți toacă banii în călătorii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Capital.ro
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi pentru a avea parte de sănătate și belșug tot anul
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro